New Wildcrafted Cuisine: Exploring the Exotic Gastronomy of Local Terroir

Täpsustused:
Autor: Pascal Baudar
Lehekülgede arv: 432
Ilmumisaasta: 2023
Kauba ID: 19321248
4004
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

28. maist

000

Postkontor

28. maist

199

Omniva pakiautomaat

28. maist

219

DPD pakiautomaat

28. maist

249

Smartpost pakiautomaat

28. maist

259

Kuller

28. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

28. maist

199

Omniva pakiautomaat

28. maist

219

DPD pakiautomaat

28. maist

249

Smartpost pakiautomaat

28. maist

259

Kuller

28. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Toote kirjeldus: New Wildcrafted Cuisine: Exploring the Exotic Gastronomy of Local Terroir

"This gorgeous book will make you salivate and dream. Pascal Baudar is exploring important culinary terrain."-Sandor Ellix Katz, author of the New York Times bestseller The Art of Fermentation The New Wildcrafted Cuisine takes incorporating wild foods into your meals to a new, palate-bending level and in the process redefines terroir as we've come to know it. Award-winning author and "culinary alchemist" Pascal Baudar, a professional forager and wild food instructor, combines his research and in-depth knowledge of plants and landscapes with the fascinating and innovative techniques of a master food preserver. This beautifully photographed book offers up dozens of creative, seasonal recipes and instructions for preparing a variety of preserved foods, including Pickled Acorns, White Sage-Lime Cider, Wild Kimchi Spice, Wild Mustards, Currant Capers, Infused Salts with Wild Herbs, Pine Needle Vinegar, and much more. The New Wildcrafted Cuisine is sure to inspire both chefs and adventurous eaters to explore their own bioregions and find an astonishing array of plants and other materials that can be used in their own kitchens. "A beautiful book, loaded with recipes and techniques."-Saveur "Pascal's book contains some of the most unique and innovative ideas that you'll ever find for using wild flavors. Clear instructions accompany each recipe, along with striking photos of the ingredients and finished products."-Samuel Thayer, author of The Forager's Harvest "(Baudar is] perhaps the prince of wildcrafted haute cuisine: He creates visually stunning, palate-pleasing recipes using innovative cooking processes and foraged ingredients"-NPR's "The Salt" "A gorgeously photographed collection of prose and recipes that's both survival manual and mission statement."-Los Angeles Times

Üldine tooteinfo: New Wildcrafted Cuisine: Exploring the Exotic Gastronomy of Local Terroir

Kauba ID: 19321248
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,03 x 0,2 x 0,25 m, 0,57 kg
Kirjastus: Chelsea Green Publishing Co
Raamatu keel: Inglise keel
Tüüp: Toit ja jook
Autor: Pascal Baudar
Lehekülgede arv: 432
Ilmumisaasta: 2023

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

New Wildcrafted Cuisine: Exploring the Exotic Gastronomy of Local Terroir
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki