Science of Cooking: Every Question Answered to Perfect your Cooking

Täpsustused:
Autor: Stuart Farrimond
Lehekülgede arv: 256
Ilmumisaasta: 2017
Kauba ID: 13499896
2511
Pakkumised teistelt müüjatelt (2):
4040
-
4041
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

17. maist

000

Postkontor

17. maist

199

Omniva pakiautomaat

17. maist

219

DPD pakiautomaat

17. maist

249

Smartpost pakiautomaat

17. maist

259

Kuller

17. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

17. maist

199

Omniva pakiautomaat

17. maist

219

DPD pakiautomaat

17. maist

249

Smartpost pakiautomaat

17. maist

259

Kuller

17. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Pakkumised teistelt müüjatelt
Minced
4041 5649
Pro Baltic
4040 5253
  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Toote kirjeldus: Science of Cooking: Every Question Answered to Perfect your Cooking

It's time to bring food science out of the lab and into your kitchen! Which vegetables should you eat raw? How do you make the perfect poached egg? And should you keep your eggs in the fridge? Why does chocolate taste so good? Is it OK to reheat cooked rice? How do I cook the perfect steak or make succulent fish every time? TV personality, food scientist and bestselling author, Dr. Stuart Farrimond answers all these questions and more with The Science of Cooking - equipping you with the scientific know-how to take your cooking to new levels. Explore fundamental culinary concepts, practical advice and step-by-step techniques, to bring food science out of the lab and into your kitchen. Find the answers to your cookery questions and get more out of recipes with intriguing chapters covering all major food types from meat, poultry and seafood, to grains, vegetables, and herbs. Perfect your cooking with practical instruction and the science behind it, as you explore: - Step-by-step techniques to demonstrate key concepts in a clear manner - Striking illustrations are featured throughout to highlight key culinary processes - Scientific concepts organised by food group and ingredient - Question-and-answer format to make science relevant to everyday cooking A good recipe goes a long way, but if you can master the science behind it, you'll be one step ahead! The Science of Cooking shows you how by bringing food science out of the lab and into your kitchen, providing you with all the scientific information you need to take your home cooking to a whole new, more nutritious level! From making great risotto and soft ice cream to the process of steaming, this gastronomic cookbook includes step-by-step techniques and striking 3D graphics to bring culinary facts to life. A must-have cooking gift for anyone interested in the culinary arts, whether you're a hobby cook at the beginning of your learning, seeking to cook more intuitively, or you love science and learning about it's everyday applications, this is a great volume for anybody interested in food and nutrition generally, doubling up as a lovely coffee table book for the whole family to explore and love! At DK, we believe in the power of discovery. So why stop there? This series from DK is designed to help you perfect your cooking with practical instruction - and the science behind it. There are more cookbooks to discover from The Science of... series giving you the essentials to cook up a storm! Explore the science behind the art of making incredible spice blends with The Science of Spice paired together they make the ideal cookery gifts for your food-loving friends too!

Üldine tooteinfo: Science of Cooking: Every Question Answered to Perfect your Cooking

Kauba ID: 13499896
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Kirjastus: Dorling Kindersley Ltd
Raamatu keel: Pole täpsustatud
Kaane tüüp: Täpsustamata
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Täpsustamata
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Stuart Farrimond
Lehekülgede arv: 256
Ilmumisaasta: 2017

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Science of Cooking: Every Question Answered to Perfect your Cooking
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Pakkumised teistelt müüjatelt (2)

*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.

Müüja: Minced 4.4
(118 ostja hinnangud)
-28%

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

10. maist

000
Võimalikud tarneviisid
4041 5649
Müüja: Pro Baltic 4.6
(423 ostja hinnangud)
-23%

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

10. maist

000
Võimalikud tarneviisid
4040 5253