Home Cheese Making, 4th Edition: From Fresh and Soft to Firm, Blue, Goat's Milk and More; Recipes for 100 Favorite Cheeses: From Fresh and Soft to Firm, Blue, Goat's Milk, and More - Recipes for 100 Favorite Cheeses

Täpsustused:
Autor: Ricki Carroll
Lehekülgede arv: 384
Ilmumisaasta: 2018
Kauba ID: 13384656
2904
Pakkumised teistelt müüjatelt (1):
5099
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

18. veebruarist

000

Smartpost pakiautomaat

18. veebruarist

000

Postkontor

18. veebruarist

000

Kuller

18. veebruarist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

18. veebruarist

000

Smartpost pakiautomaat

18. veebruarist

000

Postkontor

18. veebruarist

000

Kuller

18. veebruarist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Pakkumised teistelt müüjatelt
KATARATA
5099
  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Home Cheese Making, 4th Edition: From Fresh and Soft to Firm, Blue, Goat's Milk and More; Recipes for 100 Favorite Cheeses: From Fresh and Soft to Firm, Blue, Goat's Milk, and More - Recipes for 100 Favorite Cheeses

Revised and updated, the fourth edition of a guide to making artisanal cheese at home includes 35 new recipes including burrata, stracchino, Brillat-Savarin, Cambrales and Drunk Gouda, as well as recipes for cheese plate condiments and classic cheese recipes. Original.
This completely revised and updated edition of the best-selling classic by “Cheese Queen” Ricki Carroll features an expanded selection of cheese recipes, all-new recipes for cooking with cheese, and contemporary cheesemonger profiles.
Widely acclaimed as “the Cheese Queen,” Ricki Carroll has guided thousands of home cheese makers and inspired the burgeoning popularity of artisanal cheese making with her classic book, Home Cheese Making, first published in 1982, with over 400,000 copies in print. The completely updated fourth edition features 35 new cheese recipes, color photography of step-by-step techniques, and new profiles of contemporary cheese makers. The additions to this comprehensive volume reflect the broader selection of cheeses available in specialty food stores and groceries, including burrata, stracchino, Brillat-Savarin, D’Affinois, Cambrales, Drunk Gouda, Pecorino Pepato, goat milk’s gouda, and more. Companion recipes are included for cheese plate condiments and classic cheese dishes. For cheese lovers wanting to make their own, Ricki Carroll’s expert advice is the key to success.

Üldine tooteinfo: Home Cheese Making, 4th Edition: From Fresh and Soft to Firm, Blue, Goat's Milk and More; Recipes for 100 Favorite Cheeses: From Fresh and Soft to Firm, Blue, Goat's Milk, and More - Recipes for 100 Favorite Cheeses

Kauba ID: 13384656
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Kirjastus: Storey Publishing LLC
Raamatu keel: Pole täpsustatud
Kaane tüüp: Täpsustamata
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Täpsustamata
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Ricki Carroll
Lehekülgede arv: 384
Ilmumisaasta: 2018

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Home Cheese Making, 4th Edition: From Fresh and Soft to Firm, Blue, Goat's Milk and More; Recipes for 100 Favorite Cheeses: From Fresh and Soft to Firm, Blue, Goat's Milk, and More - Recipes for 100 Favorite Cheeses
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Home Cheese Making, 4th Edition: From Fresh and Soft to Firm, Blue, Goat's Milk and More; Recipes for 100 Favorite Cheeses: From Fresh and Soft to Firm, Blue, Goat's Milk, and More - Recipes for 100 Favorite Cheeses

Reklaam

Pakkumised teistelt müüjatelt (1)

*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.

Müüja: KATARATA 4.6
(1912 ostja hinnangud)

Omniva pakiautomaat

11. veebruarist

000
Võimalikud tarneviisid
5099

Parimad pakkumised müüjalt Bookstore Krisostomos