1

Complete Book of French Cooking: Classic Recipes and Techniques

Täpsustused:
Autor: Paul Bocuse, Vincent Boue, Hubert Delorme, Clay McLachlan
Lehekülgede arv: 544
Ilmumisaasta: 2023
Kauba ID: 19324113
3804
Pakkumised teistelt müüjatelt (1):
4190
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

7. maist

000

SmartPosti pakiautomaat

7. maist

000

Postkontor

7. maist

000

Kuller

7. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

7. maist

000

SmartPosti pakiautomaat

7. maist

000

Postkontor

7. maist

000

Kuller

7. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Pakkumised teistelt müüjatelt
Globuss
4190
  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Complete Book of French Cooking: Classic Recipes and Techniques

Legendary chef Paul Bocuse described this essential guide as “an invaluable kitchen companion” for novice and established cooks.Traditional French cuisine can seem daunting, but it’s one of life’s great pleasures. This comprehensive, illustrated guide to classic French cooking techniques and recipes, with detailed explanations from culinary school instructors, is an essential reference for the home cook. The secret to success is demonstrated in two hundred step-by-step kitchen fundamentals: knife techniques (chopping, slicing, paring), cooking methods (braising, grilling, frying, steaming, poaching, roasting), sauces and stuffings, eggs, and dough.One hundred sixty-five classic recipes—onion soup, quiche Lorraine, boeuf bourguignon, tarte Tatin—are graded with a three-star rating so the home chef can gauge the complexity and gradually expand their cooking ability. Nine recipes from Michelin three-star chefs and culinary artisans offer the ultimate challenge.Cross-references to techniques, culinary terms, and complementary recipes facilitate navigation, and the volume is completed with practical resources: visual dictionaries of basic kitchen equipment; cuts of meat; types of herbs, grains, spices, pasta, and dried beans; a glossary; conversion tables; and an index of recipes, main ingredients, and techniques.

Üldine tooteinfo: Complete Book of French Cooking: Classic Recipes and Techniques

Kauba ID: 19324113
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,03 x 0,21 x 0,28 m, 2,36 kg
Kirjastus: Editions Flammarion
Raamatu keel: Inglise keel
Tüüp: Toit ja jook
Autor: Paul Bocuse, Vincent Boue, Hubert Delorme, Clay McLachlan
Lehekülgede arv: 544
Ilmumisaasta: 2023

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Complete Book of French Cooking: Classic Recipes and Techniques
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Complete Book of French Cooking: Classic Recipes and Techniques

Pakkumised teistelt müüjatelt (1)

*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.

Müüja: Globuss 4.8
(145 ostja hinnangud)

Omniva pakiautomaat

Teisipäeval, 15. aprillist

219
Võimalikud tarneviisid
4190

Parimad pakkumised müüjalt Bookstore Krisostomos