1

Pastry Chef Handbook: La Patisserie de Reference

Täpsustused:
Autor: Pierre Paul Zeiher, Jean Michel Truchelut
Lehekülgede arv: 728
Ilmumisaasta: 2022
Kauba ID: 14198651
  • Täishind
  • Maksa osade kaupa 877 x 24 kuus
13964
14299
13964
877 / kuus
või
3 4656
Ilma lisatasudeta
Müüja: KATARATA 4.6
Pakkumised teistelt müüjatelt (1):
14274
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

6. märtsist

000

Smartpost pakiautomaat

6. märtsist

000

Postkontor

6. märtsist

000

Kuller

6. märtsist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

6. märtsist

000

Smartpost pakiautomaat

6. märtsist

000

Postkontor

6. märtsist

000

Kuller

6. märtsist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Pakkumised teistelt müüjatelt
EasyShop
14274
Müüja: KATARATA 4.6
  • 83% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Pastry Chef Handbook: La Patisserie de Reference

All the information, guidance, and recipes you need to become a pastry professional in a single book! Comprehensive in its content and practical in its approach, The Pastry Chef Handbook addresses all the professional steps necessary for this demanding and fascinating profession. In addition to the examples illustrated by step-by-step visuals and essential cultural elements, the book covers nutrition, hygiene, service, and presentation. Beginner pastry chefs will be able to learn the basic rules and 100 preparation techniques from making custard in a bain-marie to icing. Inside, there are also 100 detailed classical recipes ranging from Saint-Honoré to Opera. And with the QR codes integrated throughout the book, readers will be able to consult professional videos to perfect their know-how on the companion BPI Campus site.

Üldine tooteinfo: Pastry Chef Handbook: La Patisserie de Reference

Kauba ID: 14198651
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,03 x 0,22 x 0,3 m, 0,3 kg
Kirjastus: BPI
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Kõva
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Jahust nõud
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Pierre Paul Zeiher, Jean Michel Truchelut
Lehekülgede arv: 728
Ilmumisaasta: 2022

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Pastry Chef Handbook: La Patisserie de Reference
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Pastry Chef Handbook: La Patisserie de Reference

Reklaam

Pakkumised teistelt müüjatelt (1)

*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.

Müüja: EasyShop 4.4
(760 ostja hinnangud)

Omniva pakiautomaat

4. märtsist

000
Võimalikud tarneviisid
14274

Parimad pakkumised müüjalt KATARATA