1

Oats in the North, Wheat from the South: The History of British Baking: Savoury and Sweet

Täpsustused:
Autor: Regula Ysewijn
Lehekülgede arv: 264
Ilmumisaasta: 2020
Kauba ID: 13247076
3790
Pakkumised teistelt müüjatelt (3):
4138
-
4999
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

28. veebruarist

000

Smartpost pakiautomaat

28. veebruarist

000

Postkontor

28. veebruarist

000

Kuller

28. veebruarist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

28. veebruarist

000

Smartpost pakiautomaat

28. veebruarist

000

Postkontor

28. veebruarist

000

Kuller

28. veebruarist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Pakkumised teistelt müüjatelt
EasyShop
4138
Pro Baltic
4970 6499
KATARATA
4999
  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Oats in the North, Wheat from the South: The History of British Baking: Savoury and Sweet

Oats in the North, Wheat from the South is a guided tour of Great Britain's baking heritage. Each of the timeless recipes is accompanied by stories of the landscape, legends and traditions of Great Britain, from Saffron cake, Cornish pasties, Welsh Bara brith, Shrewsbury cakes and Isle of Wight doughnuts to tarts, oatcakes, gingerbreads, traditional loaves, buns and bread rolls such as Aberdeen butteries and Kentish huffkins. Regula shows us how the diverse climate of the British Isles influenced the growth of cereal crops and the development of a rich regional baking identity. She explains how imports of spices, sugar, treacle, fortified wines and citrus added flavour, colour and warmth to a baking culture much adored and replicated all over the world.

Üldine tooteinfo: Oats in the North, Wheat from the South: The History of British Baking: Savoury and Sweet

Kauba ID: 13247076
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Kirjastus: Murdoch Books
Raamatu keel: Pole täpsustatud
Kaane tüüp: Täpsustamata
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Täpsustamata
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Regula Ysewijn
Lehekülgede arv: 264
Ilmumisaasta: 2020

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Oats in the North, Wheat from the South: The History of British Baking: Savoury and Sweet
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Oats in the North, Wheat from the South: The History of British Baking: Savoury and Sweet

Reklaam

Pakkumised teistelt müüjatelt (3)

*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.

Müüja: EasyShop 4.4
(719 ostja hinnangud)

Omniva pakiautomaat

18. veebruarist

000
Võimalikud tarneviisid
4138
Müüja: Pro Baltic 4.4
(830 ostja hinnangud)
-23%

Omniva pakiautomaat

20. veebruarist

000
Võimalikud tarneviisid
4970 6499
Müüja: KATARATA 4.6
(1936 ostja hinnangud)

Omniva pakiautomaat

20. veebruarist

000
Võimalikud tarneviisid
4999

Parimad pakkumised müüjalt Bookstore Krisostomos