1

Forager Chef's Book of Flora: Recipes and Techniques for Edible Plants from Garden, Field, and Forest

Täpsustused:
Autor: Alan Bergo
Lehekülgede arv: 288
Ilmumisaasta: 2021
Kauba ID: 13100406
3925
Pakkumised teistelt müüjatelt (1):
5320
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

31. märtsist

000

Smartpost pakiautomaat

31. märtsist

000

Postkontor

31. märtsist

000

Kuller

31. märtsist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

31. märtsist

000

Smartpost pakiautomaat

31. märtsist

000

Postkontor

31. märtsist

000

Kuller

31. märtsist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Pakkumised teistelt müüjatelt
EasyShop
5320
  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Forager Chef's Book of Flora: Recipes and Techniques for Edible Plants from Garden, Field, and Forest

“In this remarkable new cookbook, Bergo provides stories, photographs and inventive recipes.”—Star Tribune"With a passion for bringing a taste of the wild to the table, (Bergo’s] inspiration for experimentation shows in his inventive dishes created around ingredients found in his own backyard."—TastemadeFrom root to flower—and featuring 180 recipes and over 230 of the author’s own beautiful photographs—explore the edible plants we find all around us with the Forager Chef Alan Bergo as he breaks new culinary ground!In The Forager Chef’s Book of Flora you’ll find the exotic to the familiar—from Ramp Leaf Dumplings to Spruce Tip Panna Cotta to Crisp Fiddlehead Pickles—with Chef Bergo’s unique blend of easy-to-follow instruction and out-of-this-world inspiration.Over the past fifteen years, Minnesota chef Alan Bergo has become one of America’s most exciting and resourceful culinary voices, with millions seeking his guidance through his wildly popular website and video tutorials.Bergo’s inventive culinary style is defined by his encyclopedic curiosity, and his abiding, root-to-flower passion for both wild and cultivated plants. Instead of waiting for fall squash to ripen, Bergo eagerly harvests their early shoots, flowers, and young greens—taking a holistic approach to cooking with all parts of the plant, and discovering extraordinary new flavors and textures along the way.The Forager Chef’s Book of Flora demonstrates how understanding the different properties and growing phases of roots, stems, leaves, and seeds can inform your preparation of something like the head of an immature sunflower—as well as the lesser-used parts of common vegetables, like broccoli or eggplant. As a society, we’ve forgotten this type of old-school knowledge, including many brilliant culinary techniques that were borne of thrift and necessity. For our own sake, and that of our planet, it’s time we remembered. And in the process, we can unlock new flavors from the abundant landscape around us.“(An] excellent debut. . . . Advocating that plants are edible in their entirety is one thing, but this (book] delivers the delectable means to prove it."—Publishers Weekly"Alan Bergo was foraging in the Midwest way before it was trendy."—Outside Magazine

Üldine tooteinfo: Forager Chef's Book of Flora: Recipes and Techniques for Edible Plants from Garden, Field, and Forest

Kauba ID: 13100406
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Kirjastus: Chelsea Green Publishing Co
Raamatu keel: Pole täpsustatud
Kaane tüüp: Täpsustamata
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Täpsustamata
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Alan Bergo
Lehekülgede arv: 288
Ilmumisaasta: 2021

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Forager Chef's Book of Flora: Recipes and Techniques for Edible Plants from Garden, Field, and Forest
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Forager Chef's Book of Flora: Recipes and Techniques for Edible Plants from Garden, Field, and Forest

Reklaam

Pakkumised teistelt müüjatelt (1)

*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.

Müüja: EasyShop 4.4
(797 ostja hinnangud)

Omniva pakiautomaat

20. märtsist

000
Võimalikud tarneviisid
5320

Parimad pakkumised müüjalt Bookstore Krisostomos