Menu from the Midi: A Gastronomic Journey through the South of France

Täpsustused:
Autor: Colin Duncan Taylor
Lehekülgede arv: 344
Ilmumisaasta: 2021
Kauba ID: 13990181
TASUTA TARNE al 20 €
4672
6074
-23%
Müüja: Pro Baltic 4.4
Pakkumised teistelt müüjatelt (1):
5524
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

29. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

29. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

DPD pakiautomaat

29. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

29. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

29. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

29. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

29. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

DPD pakiautomaat

29. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

29. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

29. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Pakkumised teistelt müüjatelt
Minced
5524 7429
Müüja: Pro Baltic 4.4

Toote kirjeldus: Menu from the Midi: A Gastronomic Journey through the South of France

Menu from the Midi explores French gastronomy from the farmer's field to the dining room table. Concentrating on the South of France, the book is structured as a menu carefully compiled to give the reader a balanced diet of gastronomy, history, legend and local colour. Uniquely, it adds into this mix a celebration of the dedicated and passionate people who produce some of the finest raw ingredients and foodstuffs you are ever likely to taste. Appreciating good food and wine needs the right ambiance, the right company and plenty of time. Sit back, relax and savour the oldest sparkling wine in the world, le Rolls-Royce of olives, pink garlic soup, meats of the black Gascon pig, the legendary cassoulet, cheese from the caves of Roquefort, and learn how the Midi's ornate pigeon towers ensured a constant supply of roast pigeon. No wonder the father of food journalism and gastronomic guides, Grimod de La Reyniere, had this to say 200 years ago: 'In good towns of the Midi, a great dinner is an affair of state. One speaks of it three months beforehand and digesting it lasts six weeks.'

Üldine tooteinfo: Menu from the Midi: A Gastronomic Journey through the South of France

Kauba ID: 13990181
Kategooria: Reisiraamatud, reisijuhid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,03 x 0,14 x 0,22 m, 0,3 kg
Kirjastus: Troubador Publishing
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Täpsustamata
Vorming: Traditsiooniline raamat
Riik: Prantsusmaa
Tüüp: Reisiraamatud, reisijuhid
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Colin Duncan Taylor
Lehekülgede arv: 344
Ilmumisaasta: 2021

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Menu from the Midi: A Gastronomic Journey through the South of France
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Pakkumised teistelt müüjatelt (1)

*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.

Müüja: Minced 4.4
(444 ostja hinnangud)
-25%
0 €

Omniva pakiautomaat

13. novembrist

000
Võimalikud tarneviisid
5524 7429