Italy by Ingredient: Artisanal Foods, Modern Recipes

Täpsustused:
Autor: Viola Buitoni, Molly DeCoudreaux
Lehekülgede arv: 264
Ilmumisaasta: 2023
Kauba ID: 19324663
TASUTA TARNE al 20 €
4323
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

14. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

14. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

14. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

14. jaanuarist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

14. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

14. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

14. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

14. jaanuarist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Italy by Ingredient: Artisanal Foods, Modern Recipes

A fresh approach to Italian cuisine through its most iconic ingredients, presented by Italian-born cooking instructor Viola Buitoni. From glossy drops of balsamic vinegar to flakes of parmigiano reggiano and spoonfuls of fresh ricotta to creamy grains of risotto the ingredients of Italian cuisine are beloved staples known the world over, available in specialty stores and served in restaurants across the globe. As a native Roman raised in the Umbrian countryside, Viola Buitoni grew up with these artisanal foods, learning about how they developed from centuries-old wisdom, tight-knit communities, and sustainable production. Now a US-based cooking instructor, Buitoni s passion is sharing the beloved flavors of her homeland with home cooks. In this debut cookbook, she presents the history and geography of Italy s most iconic ingredients, showing modern home chefs how to incorporate robust flavors and techniques into their kitchens. With recipes organized according to a single ingredient, each chapter bursts with taste: learn how to make a traditional ragu sauce with conserved tomatoes; layer a plate of prosciutto and buffalo mozzarella; or bake a polenta custard tart. Practical guidelines for seasonal eating, easy substitutes for hard-to-find items, and valuable shopping tips complement the approachable recipes.

Üldine tooteinfo: Italy by Ingredient: Artisanal Foods, Modern Recipes

Kauba ID: 19324663
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,03 x 0,2 x 0,25 m, 0,57 kg
Kirjastus: Rizzoli International Publications
Raamatu keel: Inglise keel
Tüüp: Toit ja jook
Autor: Viola Buitoni, Molly DeCoudreaux
Lehekülgede arv: 264
Ilmumisaasta: 2023

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Italy by Ingredient: Artisanal Foods, Modern Recipes
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Italy by Ingredient: Artisanal Foods, Modern Recipes


Parimad pakkumised müüjalt Bookstore Krisostomos