Flour Water Salt Yeast: The Fundamentals of Artisan Bread and Pizza [A Cookbook]

Täpsustused:
Autor: Ken Forkish
Lehekülgede arv: 272
Ilmumisaasta: 2012
Kauba ID: 15230044
TASUTA TARNE al 20 €
5671
7409
-23%
Müüja: Pro Baltic 4.4
Pakkumised teistelt müüjatelt (1):
5640
Lisa korvi
750 / kuus

3 1891
Ilma lisatasudeta
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

3. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

3. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

3. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

3. jaanuarist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

3. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

3. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

3. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

3. jaanuarist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Pakkumised teistelt müüjatelt
KATARATA
5640 6299
Müüja: Pro Baltic 4.4

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Flour Water Salt Yeast: The Fundamentals of Artisan Bread and Pizza [A Cookbook]

"From Portland's most acclaimed and beloved baker comes this must-have baking guide, featuring scores of recipes for world-class breads and pizzas and a variety of schedules suited for the home baker. In Flour Water Salt Yeast, author Ken Forkish demonstrates that high-quality artisan bread and pizza is within the reach of any home baker. Whether it's a basic straight dough, dough made with a pre-ferment, or a complex levain, each of Forkish's impeccable recipes yields exceptional results. Tips on creating and adapting bread baking schedules that fit in reader's day-to-day lives--enabling them to bake the breads they love in the time they have available--make Flour Water Salt Yeast an indispensable resource for bakers, be they novices or serious enthusiasts"--
"In Flour Water Salt Yeast, author Ken Forkish demonstrates that high-quality artisan bread and pizza is within the reach of any home baker. Whether it's a basic straight dough, dough made with a pre-ferment, or complex levain, each of Forkish's impeccable recipes yields exceptional results. But in addition to the recipes, Flour Water Salt Yeast offers readers a complete baking education, with a thorough yet accessible explanation of the tools and techniques that set artisan bread apart. With a tutorial on baker's percentages, advice for manipulating ingredients ratios to create custom doughs, and tips for creating and adapting bread baking schedules that fit in readers' day-to-day lives (enabling them to bake the breads they love in the time they have available), Flour Water Salt Yeast is an indispensable resource for bakers, be they novices or serious enthusiasts"--
A treasury of recipes for bread and pizza doughs is complemented by schedules that can be adapted for busy home bakers, sharing instructions for preparing artisan recipes using basic dough, pre-ferment dough, and complex levain.

Üldine tooteinfo: Flour Water Salt Yeast: The Fundamentals of Artisan Bread and Pizza [A Cookbook]

Kauba ID: 15230044
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,02 x 0,21 x 0,26 m, 1,17 kg
Kirjastus: Random House USA Inc
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Täpsustamata
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Täpsustamata
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Ken Forkish
Lehekülgede arv: 272
Ilmumisaasta: 2012

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Flour Water Salt Yeast: The Fundamentals of Artisan Bread and Pizza [A Cookbook]
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Flour Water Salt Yeast: The Fundamentals of Artisan Bread and Pizza [A Cookbook]

Pakkumised teistelt müüjatelt (1)

*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.

Müüja: KATARATA 4.6
(1830 ostja hinnangud)
-10%
0 €

Omniva pakiautomaat

6. jaanuarist

000
Võimalikud tarneviisid
5640 6299

Parimad pakkumised müüjalt Pro Baltic