Art of Natural Cheesemaking: Using Traditional, Non-Industrial Methods and Raw Ingredients to Make the World's Best Cheeses

Täpsustused:
Autor: David Asher, Sandor Ellix Katz
Lehekülgede arv: 320
Ilmumisaasta: 2015
Kauba ID: 13820951
TASUTA TARNE al 20 €
3950
Pakkumised teistelt müüjatelt (1):
4844
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

14. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

14. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

14. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

14. jaanuarist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

14. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

14. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

14. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

14. jaanuarist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Pakkumised teistelt müüjatelt
KATARATA
4844 5699
  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Art of Natural Cheesemaking: Using Traditional, Non-Industrial Methods and Raw Ingredients to Make the World's Best Cheeses

Including more than 35 step-by-step recipes from the Black Sheep School of Cheesemaking Most DIY cheesemaking books are hard to follow, complicated, and confusing, and call for the use of packaged freeze-dried cultures, chemical additives, and expensive cheesemaking equipment. For though bread baking has its sourdough, brewing its lambic ales, and pickling its wild fermentation, standard Western cheesemaking practice today is decidedly unnatural. In The Art of Natural Cheesemaking, David Asher practices and preaches a traditional, but increasingly countercultural, way of making cheese-one that is natural and intuitive, grounded in ecological principles and biological science. This book encourages home and small-scale commercial cheesemakers to take a different approach by showing them: * How to source good milk, including raw milk; * How to keep their own bacterial starter cultures and fungal ripening cultures; * How make their own rennet-and how to make good cheese without it; * How to avoid the use of plastic equipment and chemical additives; and * How to use appropriate technologies. Introductory chapters explore and explain the basic elements of cheese: milk, cultures, rennet, salt, tools, and the cheese cave. The fourteen chapters that follow each examine a particular class of cheese, from kefir and paneer to washed-rind and alpine styles, offering specific recipes and handling advice. The techniques presented are direct and thorough, fully illustrated with hand-drawn diagrams and triptych photos that show the transformation of cheeses in a comparative and dynamic fashion. The Art of Natural Cheesemaking is the first cheesemaking book to take a political stance against Big Dairy and to criticize both standard industrial and artisanal cheesemaking practices. It promotes the use of ethical animal rennet and protests the use of laboratory-grown freeze-dried cultures. It also explores how GMO technology is creeping into our cheese and the steps we can take to stop it. This book sounds a clarion call to cheesemakers to adopt more natural, sustainable practices. It may well change the way we look at cheese, and how we make it ourselves.

Üldine tooteinfo: Art of Natural Cheesemaking: Using Traditional, Non-Industrial Methods and Raw Ingredients to Make the World's Best Cheeses

Kauba ID: 13820951
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Kirjastus: Chelsea Green Publishing Co
Raamatu keel: Pole täpsustatud
Kaane tüüp: Täpsustamata
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Täpsustamata
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: David Asher, Sandor Ellix Katz
Lehekülgede arv: 320
Ilmumisaasta: 2015

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Art of Natural Cheesemaking: Using Traditional, Non-Industrial Methods and Raw Ingredients to Make the World's Best Cheeses
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Art of Natural Cheesemaking: Using Traditional, Non-Industrial Methods and Raw Ingredients to Make the World's Best Cheeses

Pakkumised teistelt müüjatelt (1)

*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.

Müüja: KATARATA 4.6
(1827 ostja hinnangud)
-15%
0 €

Omniva pakiautomaat

6. jaanuarist

000
Võimalikud tarneviisid
4844 5699

Parimad pakkumised müüjalt Bookstore Krisostomos