Masahiro Takohiki on pika teraga nuga, mida kasutatakse väga õhukeste viilude lõikamiseks või kala fileerimiseks. Aasia köögis kasutatakse Takohiki nuga, nagu ka Yanagiba nuga, tavaliselt sushi või sashimi valmistamiseks. Tokyo piirkonnast pärit Takohiki nuga erineb veidi Osaka piirkonnast pärit Yanagist. Esmapilgul tundub, et erinevalt Yanagibast on sellel ristkülikukujuline ots. Selline lahendus on kasulik näiteks ettevalmistatud viilud lõikelaualt tõstmiseks. Traditsioonilisi Jaapani nuge iseloomustab see, et see on ühelt poolt teritatud, võimaldades täpselt ja täielikult juhtida lõiketooteid, mis noast kergesti eralduvad, paljastades kauni ja läikiva lõikepinna – Jaapani köögis hädavajalik ja hinnatud detail.
välditakse siksakilisi lõikejälgi ja jääb täiuslik lõige,Selle seeria noad on valmistatud Jaapani traditsioonide ja stiili vaimus, mille päritolu ulatub sadade aastate taha, kui meistrid sepistasid parimad samuraimõõgad. Seeria Besseni noaterad on valmistatud kõrge (1,1%) süsinikterasest, karastatud kuni 61–63 HRC > kõvadus. Rohkem kui 30-aastase kogemusega käsitööliste poolt teritatud ühepoolsed noad on võrratu teravusega. Kang on valmistatud Jaapanis, pöörates Jaapani tähelepanu detailidele heledast magnooliapuidust. , tugevdatud plastrõngaga.
Traditsiooniline Jaapani köök põhineb peamiselt kalal ja köögiviljadel, mida valmistatakse a. mitmesuguseid viise. Selleks on vaja kasutada spetsiaalselt disainitud nuge, mida rahvasuus tuntakse Jaapani stiilis noadena. Noad nagu Deba, Yanagiba või Usuba on iga sushimeistri kohustuslikud tööriistad.
Kasulik teave:
Noaterad on valmistatud kõrge (1,1%) süsinikterasest, mis on karastatud kuni 61–63 HRC kõvaduseni. Rohkem kui 30-aastase kogemusega käsitööliste poolt teritatud ühepoolsed noad on erakordselt teravad. Kang on valmistatud jaapanlastest detailidele tähelepanu pöörates heledast magnooliapuidust, tugevdatud plastikrõngaga. Kasulik teave: