Nüüdsest alates! TASUTA TARNE üle Eesti KÕIGILE al. 20 € ostust! 

Maitseainekomplekt Chai Chai Kokale, 500 g

Täpsustused:
Tüüp: Vürtside komplektid
Kauba ID: 17882729
Tasuta tarne
3100
6200 /kg
Müüja: Chai Chai 4.7
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

5. juulist

Tasuta tarne
000

Smartpost pakiautomaat

5. juulist

Tasuta tarne
000

Postkontor

5. juulist

Tasuta tarne
000

DPD pakiautomaat

5. juulist

249

Kuller

5. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

5. juulist

Tasuta tarne
000

Smartpost pakiautomaat

5. juulist

Tasuta tarne
000

Postkontor

5. juulist

Tasuta tarne
000

DPD pakiautomaat

5. juulist

249

Kuller

5. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Müüja: Chai Chai 4.7
  • 100% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Toote kirjeldus: Maitseainekomplekt Chai Chai Kokale, 500 g

Kas teile meeldib köögis töötada ja uusi maitseid avastada? Kas unistate sellest, et kõik vajalikud maitseained oleksid „käeulatuses“ ja katsetate julgelt kokkamise ajal? Siis on komplekt "Köögikokk" täpselt see, mida vajate! Kõige populaarsemad Chai Chai vürtsisegud ühes karbis! Ja te ei pea enam muretsema, millega salateid, suppe või liharoogasid maitsestada, kuidas kiiresti kastmeid valmistada või hommikusöögiks maitsvat munaputru valmistada.

Lisaks on komplektis 11 maitseainesegu 10 hinnaga!


Komplektis:
1. Vürtsisegu Mozzarella Tomato, 40 g
2. Vürtsisegu Nasi Goreng, 40g 
3. Vürtsisegu Kaukaasia, 50 g
4. Vürtsisegu Suitsusool, 50 g
5. Maitseainete segu Tai karri, 50 g
6. Vürtsisegu Prima Vera, 30 g
7. Vürtsisegu Harissa, 50 g
8. Vürtsisegu Tzatziki, 50 g
9. Vürtsisegu Bruschetta, 40 g
10. Vürtsisegu Ürdid lihale, 50 g
11. Suitsutatud paprika, 50 g

Vürtsidest lähemalt:

1. Üks meie populaarsetest maitseainesegudest Mozzarella Tomato ei jäta kedagi ükskõikseks. Traditsioonilise itaalia retsepti järgi valmistatud segu on nii mitmekülgne, et tuleb köögis alati kasuks. Basiiliku, pune ja tüümiani lõhnadega segatud päikesekuivatatud tomatid toovad silme ette päikselise Vahemere, paprika ja tšillipipar, mida, muide, ei leidu aga palju, annavad sellele segule mahedaid vürtsikaid noote.

Nende vürtsidega maitsestage tomateid mozzarella juustu, tomatisalati või pastakastmetega, lisage köögiviljahautistele või pitsa küpsetamisel, hõõruge maitseainetega kodujuustule või puistake itaalia leivale ja küpsetage bruschettat. Kui küpsetate koduleiba, sobib Mozzarella Tomato ka siin. Lisage leivataignale maitseaineid ja nautige soolast leiba tomatiga.

Tootjariik: Saksamaal

Koostis: Tomatid, sibul, sool, küüslauk, basiilik, pipar, pune, tüümian, rapsiõli, petersell, must pipar, tšilli.
——

2. Nasi Goreng maitseainesegu on võib-olla üks meie lemmikmaitseaineid kapis. Nasi Goreng, mis tõlkes tähendab praetud riisi, on populaarne roog Indoneesias ja Malaisias. Idas süüakse seda rooga sageli hommikusöögiks, kasutades selleks eilsest allesjäänud riisi. Riis segatakse praetud sibula, küüslaugu, kurkumi, tšilli ja ingveripastaga, lisades aeg-ajalt muskaatpähklit, sibulalehti, sojakastet või muid koostisosi. Riisi serveeritakse linnuliha, kala, krevettide või munapudruga.

Kiire ja lihtsa Nasi Goreng retsepti saamiseks kasutage meie vürtsisegu. Lisage need maitseained keedetud riisiga, segage korralikult läbi, katke ja jätke mõneks minutiks soojenema (soovitav on pliit välja lülitada) või valage keedetud riis paariks minutiks pannile ja puistake peale Nasi Goreng maitseaineid. Segage ja praadige veidi. Imelised lõhnad täidavad teie köögi – näete ise! Selle seguga ei saa riisist mitte lisand, vaid põhiroog!

Neid vürtse soovitame vahustada ka omletti või munaputru valmistades - imeline ja kiire hommikusöök suitseb lauale koheselt. Proovige segu puistata ka keedetud juurviljapüreesupile, supi serveerimisel lisage maitseained lihtsalt, et see jääks krõmpsuvaks.

Tootjariik: Saksamaal

Koostis:
Sibul, rapsiõli, kurkum, küüslauk, ingver, tšillipipar.

——

3. Kaukaasia piirkond on kuulus oma ainulaadse köögi poolest. See köök sisaldab roogasid Gruusiast, Armeeniast ja Aserbaidžaanist.

Kaukaasia maade köögil on palju ühiseid jooni – enamik roogasid koosneb hautatud või muul viisil küpsetatud lihast ning toiduvalmistamisel kasutatakse palju erinevaid ürte, pähkleid, vürtse. Vürtsisegu "Kaukaasia" lisab teie liha-, kala- või köögiviljaroogadele rikkaliku maitse ja õrna aroomi.

Tootjariik: Leedu.

Koostis:

Koriandri seemned, peterselli juured, sool, küüslauk, kurkum, tüümian, lambaläätse seemned.

——

4. Suitsusool annab roogadele spetsiifilise suitsuse aroomi ja maitse. See vürts sobib liha-, salati-, mereanniroogade maitsestamiseks, s.t. kus iganes ka keedusoola kasutate. See võib olla suurepärane viimistlus roogade (nt grillkala) kaunistamiseks. Kui valmistate kodus soolalõhet, proovige seda valmistada sellise soolaga, kindlasti ilmneb teie lemmikroa maitse uuel viisil. Proovige seda soola erinevatel toodetel – puistake šokolaadiküpsistele!

Tootjariik: Saksamaal

Koostis:
Sool, suits, voolavuse parandaja: ränidioksiid, paprika.

——

5. Sõna khari pärineb India lõunaosast ja tähendab kuuma ja paksu kastet. Kurkumijuur on karri põhikoostisosa. See peab moodustama vähemalt 25% vürtsisegust. Kurkumijuurel ei ole väljendusrikast maitset, kuid sellel on särav ja intensiivne lõhn, mis on veelgi tugevam, kui kurkumit segada teiste vürtsidega. Karri koostis on erinev – oleneb tootjast ja piirkonnast. Üks populaarne karritüüp on Tai karri, tuntud ka kui punane karri. Traditsiooniliselt on see karri vürtsikam kui India karri, sest see on segatud kuuma tšillipipraga. Tais serveeritakse punast karrit sageli pastana.

Tai karri vürtsisegu saab hõlpsasti ümber teha karrikastmeks. Lihtsalt segage õige kogus segu vee ja teelusikatäie oliiviõliga. Traditsioonilises Tai karripastas kasutatakse vee asemel kalakastet.

Meie pakutav "Tai karri" ei ole vürtsikas, kuna suur osa segust koosneb magusast paprikast. Segu erineb klassikalisest India karrist väga palju nii maitselt kui lõhnalt. See on mahedam, vähem intensiivne ja sellel puudub India karrile omane spetsiifiline kibedus.

"Tai karri" sobib maitsestamiseks kala-, liha-, linnuliha-, köögiviljaroogade, hautiste, riisi juurde, aga ka kastmete valmistamiseks.

Tootjariik: Saksamaal

Koostis:
Pipar, kurkum, koriander, sinepiseemned, lambaläätse seemned, tšilli, sool, küüslauk.

——

6. Rafineeritud maitsestatud taimetoidu vürtsid ürtidega "Prima Vera", õhkab kevadist värskust ja kergust. Segage need ürdid oliiviõliga, vala peale pastale, salatitele või juurviljaroogadele, lisage seda segu suppidele, kala- või riisiroogadele, maitsesta kastmeid või pitsat, puistake ahjukartulitele või nautige külma borši.

Tootjariik: Saksamaal

Koostis:
Sibul, sool, petersell, roheline sibul, till, küüslauk, pipar, rapsiõli.

——

7. Harissa - see on terav paprikapasta, aromaatne maitseaine, mis on valmistatud röstitud punasest paprikast ning maitsestatud rikkalikult vürtside ja ürtidega.

Kuigi Harissa ilmus esmakordselt Tuneesias, on see väga populaarne kogu Põhja-Aafrikas ja Marokos. Tuneesias kasutatakse Harissat sageli liharoogade (lamba- ja kitseliha), köögiviljadega kalahautiste, kuskussi- ja kaunviljaroogade, sageli kikerhernesuppide maitsestamiseks. Euroopas on Harissa populaarne liha sisse hõõrumiseks või baklažaani maitsestamiseks ning Iisraelis kasutatakse seda segu lavašis serveeritud kebabi või pita kastmena.

Seega maitsestage selle maitseaineseguga julgelt suppe, hautisi, eelroogasid, liha-, riisi- või kuskussiroogasid, kasutage liha ja kala marineerimiseks, segage kikerhernepüree (hummuse tegemiseks) või mõne muu määrde sisse, määrige pitsale, segage oliiviõliga ja määrige leivale

Vürtsõli valmistamiseks segage lihtsalt näpuotsatäis Harissat oliiviõliga ja laske taheneda.

Tootjariik: Saksamaal

Koostis:
Tšilli, pipar, küüslauk, köömned, koriander, sool.

——

8. Tzatziki on traditsiooniline kreeka kaste, ilma milleta kreeklased ei kujuta ette Gyros'i söömist. See kaste sobib liha- ja köögiviljaroogade juurde, türklased kasutavad seda kebabi või lihtsalt eelroana koos leivaga. Tzatziki on kerge ja värskendav kaste, mis lisab vürtsi igale toidule.

Soovitame proovida maisikrõpsudega (tortilla ja nachos) – aga olge ettevaatlik, te ei saa peatuda enne, kui kaste saab otsa!

Tzatziki kastme valmistamine:

Riivige kaks-kolm kurki jämeda riiviga ja pigistage korralikult läbi, et vedelikku ei jääks. Seejärel segage see 300 g kreeka jogurtiga. Lisage mõned teelusikatäied meie Tzatziki maitseainesegu maitse järgi ja seejärel veidi oliiviõli. Segage kõik läbi ja voila - kaste on valmis!

Küüslaugukastme valmistamine:

Segage umbes 5 g Tzatziki vürtsisegu 250 g kohupiimaga ja laske sellel tõmmata. See kaste on kartuliroogade jaoks asendamatu.

Tootjariik: Saksamaal

Koostis:
Küüslauk, sool, piparmünt, sibul, pipar.

——

9. Seda traditsioonilist Itaalia vürtsisegu kasutatakse tavaliselt Bruschettas, ahjus küpsetatud valges Itaalia leivas, mida on hõõrutud küüslauguga, niristatud oliiviõliga, maitsestatud tomatite ja vürtsidega. Siiski soovitame meie Bruschetta vürtsisegu kasutada ka salatite, hautiste, praadide, suppide, pasta või riisi maitsestamiseks.

Bruschetta valmistamine:

Segage kaks supilusikatäit Bruschetta maitseainesegu nelja supilusikatäie sooja veega ja laske paar minutit paisuda. Seejärel lisage kaks supilusikatäit oliiviõli ja segage. Röstige selle seguga määritud saia ahjus. Võite lisada ka peeneks hakitud tomateid, vinnutatud sinki või mozzarellajuustu – limpsite näppe! See värskendav suvine suupiste sobib mitte ainult igapäevasele, vaid ka pidulikule lauale.

Tootjariik: Leedu.

Koostis:
Tomatid, sibul, küüslauk, paprika, basiilik, petersell, pune.

——

10. Ürtide ja vürtside segu, mis lisab suurepäraselt maitset liharoogadele, suppidele, hautistele, pilafile või marinaadile.

Tootjariik: Leedu.

Koostis:
Pipar, küüslauk, köömned, koriander, till (8%), must pipar, loorberileht.

——

11. Suitsupaprika on intensiivsem kui tavaline paprika, seega on vaja väga vähe. Paprika kuivatatakse suitsutamise teel, seejärel jahvatatakse pulbriks.

Suitsupaprikal on mahe aroom, tunda suitsusust, tunda kerget vürtsikust. Seda peetakse sageli roogade maitse "salajaseks" koostisosaks.

Seda kasutatakse liha-, kala-, riisi- ja pastaroogade, tomatiroogade, linnuliha, hautiste, suppide, pilafi, täidetud toodete, kastmete valmistamiseks.

See annab kõikidele roogadele suitsuse maitse.

Tootjariik: Hispaania

Koostis:
Magus paprika, suits.

Üldine tooteinfo: Maitseainekomplekt Chai Chai Kokale, 500 g

Kauba ID: 17882729
Kategooria: Vürtsid, vürtsikomplektid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,215 x 0,13 x 0,07 m, 0,59 kg
Maitseainete arv: -
Kõrgus: 7 cm
Laius: 13 cm
Päritolumaa: Leedu
Tarnijate kontaktid: UAB Skoningai dienai
Vürtside netokaal: 500 g
Materjal: Vürtside segud
Tüüp: Vürtside komplektid

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Maitseainekomplekt Chai Chai Kokale, 500 g
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki