1

No Meat Required: The Cultural History and Culinary Future of Plant-Based Eating

Täpsustused:
Autor: Alicia Kennedy
Lehekülgede arv: 208
Ilmumisaasta: 2024
Kauba ID: 30116908
2165
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

11. märtsist

000

Smartpost pakiautomaat

11. märtsist

000

Postkontor

11. märtsist

000

Kuller

11. märtsist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

11. märtsist

000

Smartpost pakiautomaat

11. märtsist

000

Postkontor

11. märtsist

000

Kuller

11. märtsist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: No Meat Required: The Cultural History and Culinary Future of Plant-Based Eating

No Meat Required is a bestselling culinary and cultural history of plant-based eating in the United States that delves into the subcultures and politics that have defined alternative food—Diet for a Small Planet for a new generationThe vegan diet used to be associated only with eccentric hippies and tofu-loving activists who shop at co-ops and live on compounds. We’ve come a long way since then. Now, fine-dining restaurants like Eleven Madison Park cater to chic upscale clientele with a plant-based menu, and Impossible Whoppers are available at Burger King. But can plant-based food keep its historical anti-capitalist energies if it goes mainstream? And does it need to? In No Meat Required, author Alicia Kennedy chronicles the fascinating history of plant-based eating in the United States, from the early experiments in tempeh production undertaken by the Farm commune in the 70s to the vegan punk cafes and anarchist zines of the 90s to the chefs and food writers seeking to decolonize vegetarian food today. Many people become vegans because they are concerned about the role capitalist food systems play in climate change, inequality, white supremacy, and environmental and cultural degradation. But a world where Walmart sells frozen vegan pizzas and non-dairy pints of ice cream are available at gas stations – raises distinct questions about the meanings and goals of plant-based eating. Kennedy—a vegetarian, former vegan, and once-proprietor of a vegan bakery—understands how to present this history with sympathy, knowledge, and humor. No Meat Required brings much-needed depth and context to our understanding of vegan and vegetarian cuisine, and makes a passionate argument for retaining its radical heart.

Üldine tooteinfo: No Meat Required: The Cultural History and Culinary Future of Plant-Based Eating

Kauba ID: 30116908
Kategooria: Ühiskonnateemalised raamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,03 x 0,15 x 0,23 m, 0,37 kg
Kirjastus: Beacon Press
Raamatu keel: Inglise keel
Autor: Alicia Kennedy
Lehekülgede arv: 208
Ilmumisaasta: 2024

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

No Meat Required: The Cultural History and Culinary Future of Plant-Based Eating
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: No Meat Required: The Cultural History and Culinary Future of Plant-Based Eating

Reklaam

Parimad pakkumised müüjalt Bookstore Krisostomos