Handbook of Phytonutrients in Indigenous Fruits and Vegetables

Täpsustused:
Autor: Dharini Sivakumar, Michael Netzel, Yasmina Sultanbawa
Lehekülgede arv: 448
Ilmumisaasta: 2022
Kauba ID: 15355929
30209
37051
-18%
Müüja: Minced 4.4
Lisa korvi
1142 / kuus

3 10071
Ilma lisatasudeta
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

14. maist

000

Postkontor

15. maist

199

Omniva pakiautomaat

15. maist

219

DPD pakiautomaat

15. maist

249

Smartpost pakiautomaat

15. maist

259

Kuller

15. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

15. maist

199

Omniva pakiautomaat

15. maist

219

DPD pakiautomaat

15. maist

249

Smartpost pakiautomaat

15. maist

259

Kuller

15. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Müüja: Minced 4.4

Toote kirjeldus: Handbook of Phytonutrients in Indigenous Fruits and Vegetables

The effects of inadequate diets on the population include malnutrition, non-communicable diseases and obesity. "Hidden hunger," also known as micronutrient deficiency, leads to various health-related disorders and diseases. Indigenous plants, in the form of indigenous fruits and leafy vegetables are gaining interest as a source of nutrients and bioactive phytochemicals, satisfying both food demand and health needs.Moreover, with the impact of climate change, and the importance of sustainability of food systems, it is essential that we investigate new, forgotten and alternative crops that can thrive in harsh conditions, require low fertilizer input, and are easily harvestable.This book contains chapters on 33 understudied indigenous fruits and vegetables from all around the world, including African nightshade, amaranth, baobab fruit, Indian gooseberry, red bush apple, and snake melon. Each chapter provides:An overview of plant botanyAn understanding of the phytonutrient constituents and health-promoting properties of bioactive compounds or metabolitesInformation on the biological activity of the functional compounds that will improve productivity and increase utilization of indigenous fruits and vegetables to sustain food securityImpacts of postharvest storage, processing, and traditional food preparation methodsPotential for new product developmentThis is an essential resource for academic researchers and industry professionals in the fields of horticulture, agriculture, crop science, human health and nutrition.

Üldine tooteinfo: Handbook of Phytonutrients in Indigenous Fruits and Vegetables

Kauba ID: 15355929
Kategooria: Majandusalased raamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,03 x 0,15 x 0,23 m, 1,63 kg
Kirjastus: CABI Publishing
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Kõva
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Majandusteadus
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Dharini Sivakumar, Michael Netzel, Yasmina Sultanbawa
Lehekülgede arv: 448
Ilmumisaasta: 2022

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Handbook of Phytonutrients in Indigenous Fruits and Vegetables
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki