Tomato: A Global History

Täpsustused:
Autor: Clarissa Hyman
Lehekülgede arv: 144
Ilmumisaasta: 2019
Kauba ID: 16797249
0 € tasuta tarne
3058
4470
-31%
Müüja: Minced 4.4
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

8. maist

000

Omniva pakiautomaat

9. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

9. maist

199

DPD pakiautomaat

9. maist

249

Smartpost pakiautomaat

9. maist

259

Kuller

9. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

9. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

9. maist

199

DPD pakiautomaat

9. maist

249

Smartpost pakiautomaat

9. maist

259

Kuller

9. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Müüja: Minced 4.4

Toote kirjeldus: Tomato: A Global History

In the history of food, the tomato is a relative newcomer outside its ancestral home in Mesoamerica. And yet, as we devour pizza by the slice, dip French fries in ketchup, delight in a beautiful Bolognese sauce, or savor tomato curries, it would now be impossible to imagine the food cultures of many nations without the tomato. The journey taken by the tomato from its ancestral home in the southern Americas to Europe and back is a riveting story full of culinary discovery, innovation, drama, and dispute. Today, the tomato is at the forefront of scientific advances in cultivation and the study of taste, as well as a popular subject of heritage conservation (heirloom tomato salad, anyone?). But the tomato has also faced challenges every step of the way into our gardens and kitchens—including that eternal question: is it a fruit or a vegetable? In this book, Clarissa Hyman charts the eventful history of this ubiquitous everyday edible that is so often taken for granted. Hyman discusses tomato soup and ketchup, heritage tomatoes, tomato varieties, breeding and genetics, nutrition, tomatoes in Italy, tomatoes in art, and tomatoes for the future. Featuring delicious modern and historical recipes, such as the infamous “man-winning tomato salad” once featured in Good Housekeeping, this is a juicy and informative history of one of our most beloved foods.

Üldine tooteinfo: Tomato: A Global History

Kauba ID: 16797249
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Kirjastus: Reaktion Books
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Kõva
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Põhiroog
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Clarissa Hyman
Lehekülgede arv: 144
Ilmumisaasta: 2019

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Tomato: A Global History
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki