Secret History of Food: Strange But True Stories about the Origins of Everything We Eat

Täpsustused:
Autor: Matt Siegel
Lehekülgede arv: 288
Ilmumisaasta: 2021
Kauba ID: 12248940
TASUTA TARNE al 20 €
3416
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

10. detsembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

10. detsembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

10. detsembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

10. detsembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

10. detsembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

10. detsembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

10. detsembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

10. detsembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Toote kirjeldus: Secret History of Food: Strange But True Stories about the Origins of Everything We Eat

Exploring cultural, scientific, sexual and culinary substructures, this essential read for all foodies, at turns both funny and fascinating, looks at the little-known history surrounding foods we know and love. 75,000 first printing.
An irreverent, surprising, and entirely entertaining look at the little-known history surrounding the foods we know and loveIs Italian olive oil really Italian, or are we dipping our bread in lamp oil? Why are we masochistically drawn to foods that can hurt us, like hot peppers? Far from being a classic American dish, is apple pie actually . . . English? &;As a species, we&;re hardwired to obsess over food,&; Matt Siegel explains as he sets out &;to uncover the hidden side of everything we put in our mouths.&; Siegel also probes subjects ranging from the myths&;and realities&;of food as aphrodisiac, to how one of the rarest and most exotic spices in all the world (vanilla) became a synonym for uninspired sexual proclivities, to the role of food in fairy- and morality tales. He even makes a well-argued case for how ice cream helped defeat the Nazis. The Secret History of Food is a rich and satisfying exploration of the historical, cultural, scientific, sexual, and, yes, culinary subcultures of this most essential realm. Siegel is an armchair Anthony Bourdain, armed not with a chef&;s knife but with knowledge derived from medieval food-related manuscripts, ancient Chinese scrolls, and obscure culinary journals. Funny and fascinating, The Secret History of Food is essential reading for all foodies.

Üldine tooteinfo: Secret History of Food: Strange But True Stories about the Origins of Everything We Eat

Kauba ID: 12248940
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Kirjastus: Ecco Press
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Kõva
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Täpsustamata
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Matt Siegel
Lehekülgede arv: 288
Ilmumisaasta: 2021

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Secret History of Food: Strange But True Stories about the Origins of Everything We Eat
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki