Milk Street Noodles: Secrets to the World's Best Noodles, from Fettuccine Alfredo to Pad Thai to Shoyu Ramen

Täpsustused:
Autor: Christopher Kimball
Lehekülgede arv: 304
Ilmumisaasta: 2023
Kauba ID: 18852038
TASUTA TARNE al 20 €
6735
8882
-24%
Müüja: Minced 4.4
Lisa korvi
891 / kuus

3 2245
Ilma lisatasudeta
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

27. septembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

27. septembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

DPD pakiautomaat

27. septembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

27. septembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

27. septembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

27. septembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

27. septembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

DPD pakiautomaat

27. septembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

27. septembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

27. septembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Müüja: Minced 4.4

Toote kirjeldus: Milk Street Noodles: Secrets to the World's Best Noodles, from Fettuccine Alfredo to Pad Thai to Shoyu Ramen

It's time to twirl and slurp bowls of pasta, ramen, spaetzle, lo mein, and more with 125 recipes for noodles from around the world, from the James Beard Award-winning team at Milk Street Nearly every culture serves some sort of noodle, from fettuccine, ramen and spaetzle, to lo mein, gnocchi and udon. So we traveled the world to learn the secrets to the best pad Thai, Italian ragu, spicy North African couscous and buttery Turkish noodles flecked with feta.  In Italy, we were taught the real fettuccine Alfredo so much lighter, simpler and more satisfying than what we knew. In Sapporo, Japan, we learned how to develop the deep umami flavors of miso ramen with minimal time and effort. And from Ho Chi Minh City to Lima, we learned the art of the quick noodle stir-fry, from Vietnamese shrimp noodles to Peruvian chicken and pasta. The world of noodles also includes cool salads, steaming soups, plump dumplings and bowls of well-sauced shapes of all kind. Noodles are a perfect canvas for spring and summer vegetables, as well as hearty wintertime baked casseroles. And if speed is your need, try hoisin-ginger noodles or our cheesy one-pan cacio e pepe, both ready in 20 minutes.  We include guides to using the noodles you have on hand, and show how to make classic noodles from scratch from homemade udon and hand-cut wheat noodles to fresh egg pasta, orecchiette and potato gnocchi. What's for dinner? Use your noodle.

Üldine tooteinfo: Milk Street Noodles: Secrets to the World's Best Noodles, from Fettuccine Alfredo to Pad Thai to Shoyu Ramen

Kauba ID: 18852038
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Kirjastus: Little, Brown & Company
Raamatu keel: Inglise keel
Tüüp: Toit ja jook
Autor: Christopher Kimball
Lehekülgede arv: 304
Ilmumisaasta: 2023

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Milk Street Noodles: Secrets to the World's Best Noodles, from Fettuccine Alfredo to Pad Thai to Shoyu Ramen
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki