Mastering Bread: The Art and Practice of Handmade Sourdough, Yeast Bread, and Pastry

Täpsustused:
Autor: Marc Vetri, Claire Kopp McWilliams
Lehekülgede arv: 272
Ilmumisaasta: 2020
Kauba ID: 15864909
5180
7016
-26%
Müüja: Minced 4.4
Lisa korvi
685 / kuus

3 1728
Ilma lisatasudeta
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

14. maist

000

Postkontor

15. maist

199

Omniva pakiautomaat

15. maist

219

DPD pakiautomaat

15. maist

249

Smartpost pakiautomaat

15. maist

259

Kuller

15. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

15. maist

199

Omniva pakiautomaat

15. maist

219

DPD pakiautomaat

15. maist

249

Smartpost pakiautomaat

15. maist

259

Kuller

15. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Müüja: Minced 4.4

Toote kirjeldus: Mastering Bread: The Art and Practice of Handmade Sourdough, Yeast Bread, and Pastry

"From a master of the artisan bread movement comes a comprehensive guide to making incredible bread at home, featuring more than 80 delicious recipes"--
From a master of the artisan bread movement comes a comprehensive guide to making incredible bread at home, featuring more than 80 delicious recipes.The Marc Vetri bread program began over a decade ago and has been part of the American movement to reclaim high-quality bread as a cornerstone of our food culture. In Mastering Bread, Vetri and his head baker, Claire Kopp McWilliams, show home cooks how to create simple breads with unique flavors in their own ovens.Included are all the recipes for their best-selling sourdough and yeasted loaves. The process of bread making is broken down into three easy-to-digest chapters: Mix, Shape, and Bake. Another chapter called Eat includes recipes for enjoying your bread in dishes like Bruschetta, Panzanella, Strata, and Ribollita. There's even a bonus chapter revealing the secrets of Vetri's coveted Panettone. This book shares everything that Vetri and McWilliams have learned over the years about the art and science of making incredible bread. They explain how to use fresh milled flour as well as local and regional wheat varieties with easy instructions for adapting bread recipes for success with whatever flour is available in your market. Included throughout are bios and interviews with grain and bread producers from around the nation.Mastering Bread is a master class from an award-winning chef who makes world-class artisan bread easy to bake for both home cooks and professionals alike.

Üldine tooteinfo: Mastering Bread: The Art and Practice of Handmade Sourdough, Yeast Bread, and Pastry

Kauba ID: 15864909
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,03 x 0,22 x 0,24 m, 0,57 kg
Kirjastus: Random House USA Inc
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Kõva
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Jahust nõud
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Marc Vetri, Claire Kopp McWilliams
Lehekülgede arv: 272
Ilmumisaasta: 2020

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Mastering Bread: The Art and Practice of Handmade Sourdough, Yeast Bread, and Pastry
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki