Institut Paul Bocuse Gastronomique: The definitive step-by-step guide to culinary excellence

Täpsustused:
Autor: Institut Paul Bocuse
Lehekülgede arv: 720
Ilmumisaasta: 2016
Kauba ID: 13120071
TASUTA TARNE al 20 €
10514
13692
-23%
Müüja: Pro Baltic 4.4
Pakkumised teistelt müüjatelt (2):
9730
-
10532
Lisa korvi
806 / kuus

3 3506
Ilma lisatasudeta
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

26. novembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

26. novembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

26. novembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

26. novembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

26. novembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

26. novembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

26. novembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

26. novembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Pakkumised teistelt müüjatelt
Minced
10532 13514
Müüja: Pro Baltic 4.4

Toote kirjeldus: Institut Paul Bocuse Gastronomique: The definitive step-by-step guide to culinary excellence

*** The perfect guide for professional chefs in training and aspiring amateurs, this fully illustrated, comprehensive step-by-step manual covers all aspects of preparing, cooking and serving delicious, high-end food. An authoritative, unique reference book, it covers 250 core techniques in extensive, ultra-clear step-by-step photographs. These techniques are then put into practice in 70 classic and contemporary recipes, designed by chefs. With over 1,800 photographs in total, this astonishing reference work is the essential culinary bible for any serious cook, professional or amateur. The Institut Paul Bocuse is a world-renowned centre of culinary excellence, based in France. Founded by 'Chef of the Century' Paul Bocuse, the school has provided the very best cookery and hospitality education for twenty-five years.

Üldine tooteinfo: Institut Paul Bocuse Gastronomique: The definitive step-by-step guide to culinary excellence

Kauba ID: 13120071
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Kirjastus: Octopus Publishing Group
Raamatu keel: Pole täpsustatud
Kaane tüüp: Täpsustamata
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Täpsustamata
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Institut Paul Bocuse
Lehekülgede arv: 720
Ilmumisaasta: 2016

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Institut Paul Bocuse Gastronomique: The definitive step-by-step guide to culinary excellence
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Pakkumised teistelt müüjatelt (2)

*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.

(317 ostja hinnangud)
0 €

Omniva pakiautomaat

5. detsembrist

000
Võimalikud tarneviisid
9730
Müüja: Minced 4.4
(496 ostja hinnangud)
-22%
0 €

Omniva pakiautomaat

5. detsembrist

000
Võimalikud tarneviisid
10532 13514