Fermented Foods: The History and Science of a Microbiological Wonder

Täpsustused:
Autor: Christine Baumgarthuber
Lehekülgede arv: 224
Ilmumisaasta: 2021
Kauba ID: 18822788
TASUTA TARNE al 20 €
2710
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

3. detsembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

3. detsembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

3. detsembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

3. detsembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

3. detsembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

3. detsembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

3. detsembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

3. detsembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Toote kirjeldus: Fermented Foods: The History and Science of a Microbiological Wonder

Fermented Foods serves up the history and science behind some of the world&;s most enduring food and drink. It begins with wine, beer, and other heady brews before going on to explore the fascinating and often whimsical histories of fermented breads, dairy, vegetables, and meat, and to speculate on fermented fare&;s possible future. Along the way, we learn about Roquefort cheese&;s fabled origins, the scientific drive to brew better beer, the then-controversial biological theory that saved French wine, and much more. Christine Baumgarthuber also makes several detours into lesser known ferments&;African beers, the formidable cured meats of the Subarctic latitudes, and the piquant, sometimes deadly ferments of Southeast Asia. Anyone in search of an accessible, fun, yet comprehensive survey of the world&;s fermented foods need look no further than this timely, necessary work.

Üldine tooteinfo: Fermented Foods: The History and Science of a Microbiological Wonder

Kauba ID: 18822788
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Kirjastus: Reaktion Books
Raamatu keel: Inglise keel
Tüüp: Täpsustamata
Autor: Christine Baumgarthuber
Lehekülgede arv: 224
Ilmumisaasta: 2021

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Fermented Foods: The History and Science of a Microbiological Wonder
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki