Fermentation: How to make your own sauerkraut, kimchi, brine pickles, kefir, kombucha, vegan dairy, and more

Täpsustused:
Autor: Asa Simonsson
Lehekülgede arv: 240
Ilmumisaasta: 2019
Kauba ID: 16550084
1900
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

27. maist

000

Omniva pakiautomaat

27. maist

219

DPD pakiautomaat

27. maist

249

Smartpost pakiautomaat

27. maist

259

Kuller

27. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

27. maist

219

DPD pakiautomaat

27. maist

249

Smartpost pakiautomaat

27. maist

259

Kuller

27. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Toote kirjeldus: Fermentation: How to make your own sauerkraut, kimchi, brine pickles, kefir, kombucha, vegan dairy, and more

How to make your own sauerkraut, kimchi, brine pickles, kefir, kombucha, vegan dairy, and more. Cabbage, salt and water... and time. That's all it takes to make one of the healthiest foods. Ferments are amazing, they not only are great-tasting, but are very good for you. Used for centuries as a natural way of food preservation, they are now known to actively improve digestive balance and gut health. What is more satisfying than lining up a row of brightly coloured jars that you have made yourself, all bursting with natural goodness? Ferments are cheap and easy-to-make, yet full of sophisticated flavours, aromas and textures. And the benefits of fermented food can be found in much more than cabbage sauerkraut: this detailed and practical book also shows how to make all kinds of delicious brine pickles, kimchi, kefir, kombucha, nut cheeses, and sourdough.

Üldine tooteinfo: Fermentation: How to make your own sauerkraut, kimchi, brine pickles, kefir, kombucha, vegan dairy, and more

Kauba ID: 16550084
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,24 x 0,012 x 0,24 m, 0,3 kg
Kirjastus: Anness Publishing
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Kõva
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Toit ja jook
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Asa Simonsson
Lehekülgede arv: 240
Ilmumisaasta: 2019

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Fermentation: How to make your own sauerkraut, kimchi, brine pickles, kefir, kombucha, vegan dairy, and more
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki