Making Better Coffee: How Maya Farmers and Third Wave Tastemakers Create Value

Täpsustused:
Autor: Edward F. Fischer
Lehekülgede arv: 306
Ilmumisaasta: 2022
Kauba ID: 16026329
TASUTA TARNE al 20 €
3655
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

13. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

13. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

13. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

13. jaanuarist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

13. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

13. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

13. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

13. jaanuarist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Making Better Coffee: How Maya Farmers and Third Wave Tastemakers Create Value

"This book takes a behind-the-scenes look at the world of Third Wave coffee to uncover what makes a great coffee. Traders stress the material conditions of terroir and botany, but just as important are the social, moral, and political values that farmers, roasters, and consumers attach to the beans. Third Wave roasters earnestly pursue a craft, searching for new flavors, while smallholding Maya farmers in Guatemala see coffee as part of a cycle of agricultural regeneration, as well as a source of extra income. This book connects the quest for quality among Third Wave tastemakers in the United States to the lives and internet-fueled aspirations of Maya producers, showing how profits are made by artfully combining coffee's material and symbolic qualities"
An anthropologist uncovers how "great coffee" depends not just on taste, but also on a complex system of values worked out among farmers, roasters, and consumers. What justifies the steep prices commanded by small-batch, high-end Third Wave coffees? Making Better Coffee explores this question, looking at highland coffee farmers in Guatemala and their relationship to the trends that dictate what makes "great coffee." Traders stress material conditions of terroir and botany, but just as important are the social, moral, and political values that farmers, roasters, and consumers attach to the beans.   In the late nineteenth century, Maya farmers were forced to work on the large plantations that colonized their ancestral lands. The international coffee market shifted in the 1990s, creating demand for high-altitude varietals plants suited to the mountains where the Maya had been displaced. Edward F. Fischer connects the quest for quality among U.S. tastemakers to the lives and desires of Maya producers, showing how profits are made by artfully combining coffee's material and symbolic attributes. The result is a complex story of terroir and taste, quality and craft, justice and necessity, worth and value.

Üldine tooteinfo: Making Better Coffee: How Maya Farmers and Third Wave Tastemakers Create Value

Kauba ID: 16026329
Kategooria: Ühiskonnateemalised raamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,02 x 0,15 x 0,23 m, 0,36 kg
Kirjastus: University of California Press
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Pehme
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Sotsiaalteaduste raamatud
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Edward F. Fischer
Lehekülgede arv: 306
Ilmumisaasta: 2022

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Making Better Coffee: How Maya Farmers and Third Wave Tastemakers Create Value
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Making Better Coffee: How Maya Farmers and Third Wave Tastemakers Create Value


Parimad pakkumised müüjalt Bookstore Krisostomos