Sügishooaja hitid ja parimad pakkumised! Vali nüüd ja ole sügiseks valmis!

What to Bake & How to Bake It

Täpsustused:
Autor: Jane Hornby, Liz and Max Haarala Hamilton
Lehekülgede arv: 240
Ilmumisaasta: 2014
Kauba ID: 12819651
Äpis TASUTA TARNE al 15 €
6133
Müüja: Minced 4.4
Lisa korvi
811 / kuus

3 2045
Ilma lisatasudeta
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

14. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

14. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

DPD pakiautomaat

14. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

14. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

14. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

14. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

14. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

DPD pakiautomaat

14. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

14. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

14. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Müüja: Minced 4.4

Toote kirjeldus: What to Bake & How to Bake It

What to Bake & How to Bake It is the ultimate cookbook for amateur bakers looking to master the classics and expand their repertoires. Each of the 50 delicious and accessible recipes is accompanied by photographs of the ingredients, a clear image of every step and a stunning finished dish shot, ensuring foolproof results every time. Every element of the baker's craft is covered, from everyday cakes and cookies to special occasion breads and pastries. Chapters include: Simple Family Baking (such as Golden Citrus Drizzle Cake, Peanut Butter Cookies and Vanilla Fruit Scones) Morning Coffee & Afternoon Tea (such as Classic Shortbread, Jaffa Marble Loaf and Seriously Chocolatey Cookies) Special Bakes (such as Coconut Layer Cake, Red Velvet Whoopie Pies and Cranberry Stollen) Desserts & After Dinner (such as Tart au Citron, Classic Baked Cheesecake and Strawberry Meringue Cake) With an illustrated cover by Kerry Lemon and photography by Max and Liz Haarala Hamilton What to Bake & How to Bake It is the perfect follow-up to the already successful What to Cook & How to Cook It series.

Üldine tooteinfo: What to Bake & How to Bake It

Kauba ID: 12819651
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,03 x 0,22 x 0,27 m, 0,3 kg
Kirjastus: Phaidon Press Ltd
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Kõva
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Täpsustamata
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Jane Hornby, Liz and Max Haarala Hamilton
Lehekülgede arv: 240
Ilmumisaasta: 2014

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

What to Bake & How to Bake It
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki