Tsukemono: Decoding the Art and Science of Japanese Pickling 1st ed. 2021

Täpsustused:
Autor: Ole G. Mouritsen, Klavs Styrbaek
Lehekülgede arv: 174
Ilmumisaasta: 2021
Kauba ID: 15690584
Äpis TASUTA TARNE al 15 €
5824
Müüja: Minced 4.4
Lisa korvi
770 / kuus

3 1942
Ilma lisatasudeta
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

6. novembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

6. novembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

DPD pakiautomaat

6. novembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

6. novembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

6. novembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

6. novembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

6. novembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

DPD pakiautomaat

6. novembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

6. novembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

6. novembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Müüja: Minced 4.4

Toote kirjeldus: Tsukemono: Decoding the Art and Science of Japanese Pickling 1st ed. 2021

One of the best-kept secrets of Japanese cuisine is a range of side dishes known as tsukemono ( , ). The word, pronounced 'tskay-moh-noh,' means 'something that has been steeped or marinated' (tsuke-steeped; mono-things). Although tsukemono are usually made from vegetables, some fruits, flowers, and a few rhizomes are also preserved this way; it is, therefore, more accurate to characterize them as 'pickled foods.' Their preparation makes use of one or more conservation techniques, involving ingredients such as salt, sugar, vinegar, alcohol, and herbs, in combination with methods including dehydration, marinating in salt and acidic liquids, fermentation, and curing. The process of making tsukemono amounts to more than just a simple way of preserving otherwise perishable fresh produce. Apart from its nutritional value, the dish stimulates the appetite, provides delicious taste sensations, and improves digestion, all while remaining an elegant study in simplicity and esthetic presentation. This book goes well beyond explaining the secrets of making crisp tsukemono. The authors discuss the cultural history and traditions associated with these pickled foods; provide recipes and outline techniques for preparing them at home with local ingredients; describe the healthful benefits and basic nutritional value to be found in the various types of pickles; and show how easy it is to serve them on a daily basis to stimulate the appetite or as condiments to accompany vegetable, fish, and meat dishes. The goal is to encourage the readers of this book to join us in a small culinary adventure that will allow us to expand and diversify our consumption of plant-based foods, which are so vital to our overall well-being. And along the way, there may be a few surprises.

Üldine tooteinfo: Tsukemono: Decoding the Art and Science of Japanese Pickling 1st ed. 2021

Kauba ID: 15690584
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,03 x 0,16 x 0,24 m, 0,45 kg
Kirjastus: Springer Nature Switzerland AG
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Kõva
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Toit ja jook
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Ole G. Mouritsen, Klavs Styrbaek
Lehekülgede arv: 174
Ilmumisaasta: 2021

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Tsukemono: Decoding the Art and Science of Japanese Pickling 1st ed. 2021
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki