Salt, Fat, Acid, Heat: Mastering the Elements of Good Cooking Main

Täpsustused:
Autor: Samin Nosrat, Wendy MacNaughton, Michael Pollan
Lehekülgede arv: 480
Ilmumisaasta: 2017
Kauba ID: 13096041
Äpis TASUTA TARNE al 15 €
3975
Pakkumised teistelt müüjatelt (2):
5699
-
5868
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

21. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

21. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

DPD pakiautomaat

21. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

21. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

21. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

21. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

21. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

DPD pakiautomaat

21. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

21. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

21. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Pakkumised teistelt müüjatelt
KATARATA
5699
Minced
5868
  • 94% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Toote kirjeldus: Salt, Fat, Acid, Heat: Mastering the Elements of Good Cooking Main

Now a major Netflix documentary A Sunday Times Food Book of the Year and a New York Times bestseller Winner of the Fortnum & Mason Best Debut Food Book 2018 While cooking at Chez Panisse at the start of her career, Samin Nosrat noticed that amid the chaos of the kitchen there were four key principles that her fellow chefs would always fall back on to make their food better: Salt, Fat, Acid and Heat. By mastering these four variables, Samin found the confidence to trust her instincts in the kitchen and cook delicious meals with any ingredients. And with her simple but revolutionary method, she has taught masterclasses to give both professionals and amateurs the skills to cook instinctively. Whether you want to balance your vinaigrette, perfectly caramelise your roasted vegetables or braise meltingly tender stews, Samin's canon of 100 essential recipes and their dozens of variations will teach you how.

Üldine tooteinfo: Salt, Fat, Acid, Heat: Mastering the Elements of Good Cooking Main

Kauba ID: 13096041
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Kirjastus: Canongate Books
Raamatu keel: Pole täpsustatud
Kaane tüüp: Täpsustamata
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Täpsustamata
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Samin Nosrat, Wendy MacNaughton, Michael Pollan
Lehekülgede arv: 480
Ilmumisaasta: 2017

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Salt, Fat, Acid, Heat: Mastering the Elements of Good Cooking Main
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Pakkumised teistelt müüjatelt (2)

*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.

Müüja: KATARATA 4.6
(1644 ostja hinnangud)
0 €

Omniva pakiautomaat

17. oktoobrist

000
Võimalikud tarneviisid
5699
Müüja: Minced 4.3
(402 ostja hinnangud)
0 €

Omniva pakiautomaat

18. oktoobrist

000
Võimalikud tarneviisid
5868