Sügishooaja hitid ja parimad pakkumised! Vali nüüd ja ole sügiseks valmis!

Kimchi Cookbook: 60 Traditional and Modern Ways to Make and Eat Kimchi

Täpsustused:
Autor: Lauryn Chun, Olga Massov
Lehekülgede arv: 160
Ilmumisaasta: 2012
Kauba ID: 17275554
Äpis TASUTA TARNE al 15 €
2590
Pakkumised teistelt müüjatelt (2):
3673
-
4973
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

7. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

7. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

DPD pakiautomaat

7. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

7. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

7. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

7. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

7. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

DPD pakiautomaat

7. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

7. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

7. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Pakkumised teistelt müüjatelt
Minced
3673
Pro Baltic
4973 6464
  • 94% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Toote kirjeldus: Kimchi Cookbook: 60 Traditional and Modern Ways to Make and Eat Kimchi

"Based on Korea's legendary condiment, Mother-in-Law's kimchi is taking America by storm with its vibrant, versatile balance of flavor and just the right amount of spice. Making kimchi is the next frontier for anyone who enjoys DIY food projects, and homemade kimchi is a must-have for connoisseurs of the beloved Korean pickle. Following traditional kimchi-making seasons and focusing on produce at its peak, this bold, colorful cookbook walks you step by step through how to make both robust and lighter kimchi. Lauryn Chun explores a wide variety of flavors and techniques for creating this live-culture food, from long-fermented classic winter kimchi intended to spice up bleak months to easy-to-make summer kimchi that highlights the freshness of produce andis ready to eat in just minutes. Once you have made your own kimchi, using everything from tender and delicate young napa cabbage to stuffed eggplant, you can then use it as a star ingredient in Chun's inventive recipes for cooking with kimchi. From favorites such as Pan-Fried Kimchi Dumplings and Kimchi Fried Rice to modern dishes like Kimchi Risotto, Skirt Steak Ssam with Kimchi Puree Chimichurri, Kimchi Oven-Baked Baby Back Ribs, and even a Kimchi Grapefruit Margarita, Chun showcases the incredible range of flavor kimchi adds to any plate. With sixty recipes and beautiful photographs that will have you hooked on kimchi's unique crunch and heat, The Kimchi Cookbook takes the champagne of pickles to new heights. "--
Offers recipes and instructions for preparing the Korean condiment staple of spicy, pickled cabbage and its different varieties at home and for using homemade kimchi in fried rice, dumplings, risotto, and meat dishes.
The founder of Mother In Law's Kimchi offers recipes and instructions for preparing the Korean condiment staple of spicy, pickled cabbage and other vegetables at home, including recipes from famous chefs David Chang and Sean Brock. 10,000 first printing.

Üldine tooteinfo: Kimchi Cookbook: 60 Traditional and Modern Ways to Make and Eat Kimchi

Kauba ID: 17275554
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,02 x 0,2 x 0,24 m, 0,65 kg
Kirjastus: Random House USA Inc
Raamatu keel: Inglise keel
Tüüp: Toit ja jook
Autor: Lauryn Chun, Olga Massov
Lehekülgede arv: 160
Ilmumisaasta: 2012

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kimchi Cookbook: 60 Traditional and Modern Ways to Make and Eat Kimchi
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Pakkumised teistelt müüjatelt (2)

*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.

Müüja: Minced 4.4
(376 ostja hinnangud)
0 €

Omniva pakiautomaat

5. novembrist

000
Võimalikud tarneviisid
3673
Müüja: Pro Baltic 4.4
(578 ostja hinnangud)
-23%
0 €

Omniva pakiautomaat

25. septembrist

000
Võimalikud tarneviisid
4973 6464