Cook, Taste, Learn: How the Evolution of Science Transformed the Art of Cooking

Täpsustused:
Autor: Guy Crosby
Lehekülgede arv: 208
Ilmumisaasta: 2021
Kauba ID: 13108296
Äpis TASUTA TARNE al 15 €
4053
Müüja: Minced 4.4
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

12. novembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

12. novembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

DPD pakiautomaat

12. novembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

12. novembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

12. novembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

12. novembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

12. novembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

DPD pakiautomaat

12. novembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

12. novembrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

12. novembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Müüja: Minced 4.4

Toote kirjeldus: Cook, Taste, Learn: How the Evolution of Science Transformed the Art of Cooking

Cooking food is one of the activities that makes humanity unique. It’s not just about what tastes good: advances in cooking technology have been a constant part of our progress, from the ability to control fire to the emergence of agriculture to modern science’s understanding of what happens at a molecular level when we apply heat to food. Mastering new ways of feeding ourselves has resulted in leaps in longevity and explosions in population—and the potential of cooking science is still largely untapped.In Cook, Taste, Learn, the food scientist and best-selling author Guy Crosby offers a lively tour of the history and science behind the art of cooking, with a focus on achieving a healthy daily diet. He traces the evolution of cooking from its earliest origins, recounting the innovations that have unraveled the mysteries of health and taste. Crosby explains why both home cooks and professional chefs should learn how to apply cooking science, arguing that we can improve the nutritional quality and gastronomic delight of everyday eating. Science-driven changes in the way we cook can help reduce the risk of developing chronic diseases and enhance our quality of life. The book features accessible explanations of complex topics as well as a selection of recipes that illustrate scientific principles. Cook, Taste, Learn reveals the possibilities for transforming cooking from a craft into the perfect blend of art and science.
Guy Crosby offers a lively tour of the history and science behind the art of cooking, with a focus on achieving a healthy daily diet. He traces the evolution of cooking from its earliest origins, recounting the innovations that have unraveled the mysteries of health and taste.

Üldine tooteinfo: Cook, Taste, Learn: How the Evolution of Science Transformed the Art of Cooking

Kauba ID: 13108296
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Kirjastus: Columbia University Press
Raamatu keel: Pole täpsustatud
Kaane tüüp: Täpsustamata
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Täpsustamata
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Guy Crosby
Lehekülgede arv: 208
Ilmumisaasta: 2021

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Cook, Taste, Learn: How the Evolution of Science Transformed the Art of Cooking
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki