Salami: Practical Science and Processing Technology

Täpsustused:
Autor: Gerhard Feiner
Lehekülgede arv: 230
Ilmumisaasta: 2016
Kauba ID: 15372244
Ossa! Koguni 100% ostuhinnast saad tagasi Kaup24-eurodes! 0 p. 00:00:00
12899
Müüja: KATARATA 4.7
Lisa korvi
810 / kuus

3 4301
Ilma lisatasudeta
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

28. maist

000

Omniva pakiautomaat

29. maist

219

DPD pakiautomaat

29. maist

249

Smartpost pakiautomaat

29. maist

259

Kuller

29. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

29. maist

219

DPD pakiautomaat

29. maist

249

Smartpost pakiautomaat

29. maist

259

Kuller

29. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Müüja: KATARATA 4.7
  • 85% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Toote kirjeldus: Salami: Practical Science and Processing Technology

Salami: Practical Science and Processing Technology is a one of a kind reference covering all types of salami products from around the world and includes all aspects of salami, such as microbiology, food safety, and research development trends. It provides the latest scientific findings and developments used to describe the production and manufacturing processes to obtain products which are safe to eat and produced in an efficient manner. It’s a comprehensive resource that combines a scientific and hands-on approach useful to those in the industry as well as students in meat science. The purpose of this book is to give clear and helpful guidelines to professionals within the meat-processing industry, such as technical, production, operations, process improvement, quality control and research and development managers.Provides food safety summaries at the end of each chapterIncludes detailed information on the composition and function of raw meat, additives, and technologiesPresents recipes to describe how salami is produced by linking theory and science with the process of making salami to avoid faulty products and how to control food safety etc.

Üldine tooteinfo: Salami: Practical Science and Processing Technology

Kauba ID: 15372244
Kategooria: Ühiskonnateemalised raamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,01 x 0,15 x 0,23 m, 0,36 kg
Kirjastus: Elsevier Science Publishing Co Inc
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Pehme
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Sotsiaalteaduste raamatud
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Gerhard Feiner
Lehekülgede arv: 230
Ilmumisaasta: 2016

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Salami: Practical Science and Processing Technology
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki