Nüüdsest alates! TASUTA TARNE üle Eesti KÕIGILE al. 20 € ostust! 

Art and Science of Grazing: How Grass Farmers Can Create Sustainable Systems for Healthy Animals and Farm Ecosystems

Täpsustused:
Autor: Sarah Flack, Hubert Karreman
Lehekülgede arv: 240
Ilmumisaasta: 2016
Kauba ID: 12360219
Tasuta tarne
6899
Müüja: KATARATA 4.6
Pakkumised teistelt müüjatelt (1):
6898
Lisa korvi
912 / kuus

3 2301
Ilma lisatasudeta
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

8. juulist

Tasuta tarne
000

Smartpost pakiautomaat

8. juulist

Tasuta tarne
000

DPD pakiautomaat

8. juulist

249

Kuller

8. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

8. juulist

Tasuta tarne
000

Smartpost pakiautomaat

8. juulist

Tasuta tarne
000

DPD pakiautomaat

8. juulist

249

Kuller

8. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Pakkumised teistelt müüjatelt
Minced
6898 9078
Müüja: KATARATA 4.6
  • 85% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Toote kirjeldus: Art and Science of Grazing: How Grass Farmers Can Create Sustainable Systems for Healthy Animals and Farm Ecosystems

Grazing management might seem simple: just put livestock in a pasture and let them eat their fill. However, as Sarah Flack explains in The Art and Science of Grazing, the pasture/livestock relationship is incredibly complex. If a farmer doesn't pay close attention to how the animals are grazing, the resulting poorly managed grazing system can be harmful to the health of the livestock, pasture plants, and soils. Well-managed pastures can instead create healthier animals, a diverse and resilient pasture ecosystem, and other benefits. Flack delves deeply below the surface of "let the cows eat grass," demonstrating that grazing management is a sophisticated science that requires mastery of plant and animal physiology, animal behavior, and ecology. She also shows readers that applying grazing management science on a working farm is an art form that calls on grass farmers to be careful observers, excellent planners and record-keepers, skillful interpreters of their observations, and creative troubleshooters. The Art and Science of Grazing will allow farmers to gain a solid understanding of the key principles of grazing management so they can both design and manage successful grazing systems. The book's unique approach presents information first from the perspective of pasture plants, and then from the livestock perspective-helping farmers understand both plant and animal needs before setting up a grazing system. This book is an essential guide for ruminant farmers who want to be able to create grazing systems that meet the needs of their livestock, pasture plants, soils, and the larger ecosystem. The book discusses all the practical details that are critical for sustained success: how to set up a new system or improve existing systems; acreage calculations; paddock layout; fence and drinking water access; lanes and other grazing infrastructure; managing livestock movement and flow; soil fertility; seeding and reseeding pastures; and more. The author includes descriptions of real grazing systems working well on dairy, beef, goat, and sheep farms in different regions of North America. The book covers pasture requirements specific to organic farming, but will be of use to both organic and non-organic farms.

Üldine tooteinfo: Art and Science of Grazing: How Grass Farmers Can Create Sustainable Systems for Healthy Animals and Farm Ecosystems

Kauba ID: 12360219
Kategooria: Ühiskonnateemalised raamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,01 x 0,2 x 0,25 m, 0,66 kg
Kirjastus: Chelsea Green Publishing Co
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Täpsustamata
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Täpsustamata
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Sarah Flack, Hubert Karreman
Lehekülgede arv: 240
Ilmumisaasta: 2016

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Art and Science of Grazing: How Grass Farmers Can Create Sustainable Systems for Healthy Animals and Farm Ecosystems
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Pakkumised teistelt müüjatelt (1)

*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.

Müüja: Minced 4.4
(197 ostja hinnangud)
-24%

Omniva pakiautomaat

11. juulist

000
Võimalikud tarneviisid
6898 9078