Biscuit: The History of a Very British Indulgence

Täpsustused:
Autor: Lizzie Collingham, Täpsustamata
Lehekülgede arv: 320, Nenurodyta
Ilmumisaasta: 2021, Pole täpsustatud
Kauba ID: 13482746
3299
Müüja: KATARATA 4.6
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

7. juunist

000

Postkontor

10. juunist

199

Omniva pakiautomaat

10. juunist

219

DPD pakiautomaat

10. juunist

249

Smartpost pakiautomaat

10. juunist

259

Kuller

10. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

10. juunist

199

Omniva pakiautomaat

10. juunist

219

DPD pakiautomaat

10. juunist

249

Smartpost pakiautomaat

10. juunist

259

Kuller

10. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Müüja: KATARATA 4.6
  • 85% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Toote kirjeldus: Biscuit: The History of a Very British Indulgence

Biscuits are as British as fish and chips or the Sunday roast and they have been for centuries. From sustenance for explorers to comfort food for a nation, here is the surprising, wide-ranging, social history of Britain through the biscuit. Bourbons. Custard Creams. Rich Tea. Jammie Dodgers. Chocolate Digestives. Shortbread. Ginger snaps. Which is your favorite? British people eat more biscuits than any other nation; they are as embedded in the culture as fish and chips or the Sunday roast. But for Briitsh people biscuits are not only tasty treats to go with a cup of tea, the sustenance they afford is often emotional, evoking nostalgic memories of childhood. Lizzie Collingham begins in Roman times when biscuits &; literally, &;twice-baked&; bread &; became the staple of the poor; she takes us to the Middle East, where the addition of sugar to the dough created the art of confectionery. Yet it was in Britain that bakers experimented to create today's huge variety of biscuits. And when the Industrial Revolution led to their mass production, biscuits became integral to the British diet. We follow the humble biscuit&;s transformation from durable staple for sailors, explorers and colonists to sweet luxury for the middling classes to comfort food for an entire nation. Like an assorted tin of biscuits, this charming and beautifully illustrated book has something to offer for everyone, combining recipes for hardtack and macaroons, Shrewsbury biscuits and Garibaldis, with entertaining and eye-opening vignettes of social history.

Üldine tooteinfo: Biscuit: The History of a Very British Indulgence

Kauba ID: 13482746
Kategooria: Ajalooraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,03 x 0,15 x 0,19 m, 0,35 kg
Kirjastus: Vintage Publishing
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Täpsustamata
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Täpsustamata
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Lizzie Collingham, Täpsustamata
Lehekülgede arv: 320, Nenurodyta
Ilmumisaasta: 2021, Pole täpsustatud

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Biscuit: The History of a Very British Indulgence
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki