The Meaning of Rice: A Culinary Tour of Japan

Täpsustused:
Autor: Michael Booth
Lehekülgede arv: 368
Ilmumisaasta: 2018
Kauba ID: 16989849
Äpis TASUTA TARNE al 15 €
3829
4977
-23%
Müüja: Pro Baltic 4.4
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

1. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

1. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

DPD pakiautomaat

1. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

1. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

1. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

1. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

1. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

DPD pakiautomaat

1. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

1. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

1. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Müüja: Pro Baltic 4.4

Toote kirjeldus: The Meaning of Rice: A Culinary Tour of Japan

*Shortlisted for the 2017 Andre Simon Food and Drink Book Awards*, *Shortlisted for the 2018 Fortnum & Mason Food Book Award*, 'The next Bill Bryson.' New York Times Food and travel writer Michael Booth and his family embark on an epic journey the length of Japan to explore its dazzling food culture. They find a country much altered since their previous visit ten years earlier (which resulted in the award-winning international bestseller Sushi and Beyond). Over the last decade the country's restaurants have won a record number of Michelin stars and its cuisine was awarded United Nations heritage status. The world's top chefs now flock to learn more about the extraordinary dedication of Japan's food artisans, while the country's fast foods - ramen, sushi and yakitori - have conquered the world. As well as the plaudits, Japan is also facing enormous challenges. Ironically, as Booth discovers, the future of Japan's culinary heritage is under threat. Often venturing far off the beaten track, the author and his family discover intriguing future food trends and meet a fascinating cast of food heroes, from a couple lavishing love on rotten fish, to a chef who literally sacrificed a limb in pursuit of the ultimate bowl of ramen, and a farmer who has dedicated his life to growing the finest rice in the world... in the shadow of Fukushima.

Üldine tooteinfo: The Meaning of Rice: A Culinary Tour of Japan

Kauba ID: 16989849
Kategooria: Reisiraamatud, reisijuhid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,02 x 0,13 x 0,2 m, 0,26 kg
Kirjastus: Vintage Publishing
Raamatu keel: Inglise keel
Riik: Jaapan
Tüüp: Reisiraamatud, reisijuhid
Autor: Michael Booth
Lehekülgede arv: 368
Ilmumisaasta: 2018

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

The Meaning of Rice: A Culinary Tour of Japan
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki