Modernist Cuisine:The Art and Science of Cooking

Täpsustused:
Autor: Nathan Myhrvold, Chris Young, Maxime Bilet
Lehekülgede arv: 2400
Ilmumisaasta: 2021
Kauba ID: 19946903
53605
Pakkumised teistelt müüjatelt (1):
83145
Lisa korvi
2026 / kuus

3 17869
Ilma lisatasudeta
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

28. maist

000

Postkontor

28. maist

199

Omniva pakiautomaat

28. maist

219

DPD pakiautomaat

28. maist

249

Smartpost pakiautomaat

28. maist

259

Kuller

28. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

28. maist

199

Omniva pakiautomaat

28. maist

219

DPD pakiautomaat

28. maist

249

Smartpost pakiautomaat

28. maist

259

Kuller

28. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Pakkumised teistelt müüjatelt
Minced
83145 1 00574
  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Toote kirjeldus: Modernist Cuisine:The Art and Science of Cooking

A revolution is underway in the art of cooking. Just as French Impressionists upended centuries of tradition, MODERNIST CUISINE has in recent years blown through the boundaries of the culinary arts. Borrowing techniques from the laboratory, pioneering chefs at world-renowned restaurants such as ElBulli, The Fat Duck, Alinea, and wd50 have incorporated a deeper understanding of science and technology into their culinary art. Nathan Myhrvold and his 20-person team at The Cooking Lab have achieved astounding new flavors and textures by using tools such as water baths, homogenizers, and centrifuges, and ingredients such as hydrocolloids, emulsifiers, and enzymes. The team has created a series of reference titles that reveal science-inspired techniques for preparing and photographing food that ranges from the otherworldly to the sublime. Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking, Modernist Cuisine at Home, and The Photography of Modernist Cuisine are works destined to reinvent cooking.

Üldine tooteinfo: Modernist Cuisine:The Art and Science of Cooking

Kauba ID: 19946903
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,02 x 0,2 x 0,13 m, 0,28 kg
Kirjastus: The Cooking Lab
Raamatu keel: Inglise keel
Tüüp: Täpsustamata
Autor: Nathan Myhrvold, Chris Young, Maxime Bilet
Lehekülgede arv: 2400
Ilmumisaasta: 2021

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Modernist Cuisine:The Art and Science of Cooking
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Pakkumised teistelt müüjatelt (1)

*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.

Müüja: Minced 4.4
(125 ostja hinnangud)
-17%

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

21. maist

000
Võimalikud tarneviisid
83145 1 00574