1

Modernist Cuisine:The Art and Science of Cooking

Täpsustused:
Autor: Nathan Myhrvold, Chris Young, Maxime Bilet
Lehekülgede arv: 2400
Ilmumisaasta: 2021
Kauba ID: 19946903
  • Täishind
  • Maksa osade kaupa 2026 x 60 kuus
53605
53605
2026 / kuus
või
3 17869
Ilma lisatasudeta
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

16. juunist

000

SmartPosti pakiautomaat

16. juunist

000

Unisend pakiautomaat

16. juunist

000

Postkontor

16. juunist

000

Kuller

16. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

16. juunist

000

SmartPosti pakiautomaat

16. juunist

000

Unisend pakiautomaat

16. juunist

000

Postkontor

16. juunist

000

Kuller

16. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Modernist Cuisine:The Art and Science of Cooking

A revolution is underway in the art of cooking. Just as French Impressionists upended centuries of tradition, MODERNIST CUISINE has in recent years blown through the boundaries of the culinary arts. Borrowing techniques from the laboratory, pioneering chefs at world-renowned restaurants such as ElBulli, The Fat Duck, Alinea, and wd50 have incorporated a deeper understanding of science and technology into their culinary art. Nathan Myhrvold and his 20-person team at The Cooking Lab have achieved astounding new flavors and textures by using tools such as water baths, homogenizers, and centrifuges, and ingredients such as hydrocolloids, emulsifiers, and enzymes. The team has created a series of reference titles that reveal science-inspired techniques for preparing and photographing food that ranges from the otherworldly to the sublime. Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking, Modernist Cuisine at Home, and The Photography of Modernist Cuisine are works destined to reinvent cooking.

Üldine tooteinfo: Modernist Cuisine:The Art and Science of Cooking

Kauba ID: 19946903
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,02 x 0,2 x 0,13 m, 0,28 kg
Kirjastus: The Cooking Lab
Raamatu keel: Inglise keel
Tüüp: Täpsustamata
Autor: Nathan Myhrvold, Chris Young, Maxime Bilet
Lehekülgede arv: 2400
Ilmumisaasta: 2021

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Modernist Cuisine:The Art and Science of Cooking
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Modernist Cuisine:The Art and Science of Cooking


Parimad pakkumised müüjalt Bookstore Krisostomos