1

New European Baking: 99 Recipes for Breads, Brioches and Pastries

Täpsustused:
Autor: Laurel Kratochvila
Lehekülgede arv: 272
Ilmumisaasta: 2022
Kauba ID: 12819731
3790
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

5. maist

000

SmartPosti pakiautomaat

5. maist

000

Postkontor

5. maist

000

Kuller

5. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

5. maist

000

SmartPosti pakiautomaat

5. maist

000

Postkontor

5. maist

000

Kuller

5. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: New European Baking: 99 Recipes for Breads, Brioches and Pastries

Just like many pandemic-driven Americans, Europeans are turning on their ovens and rediscovering their roots through baking. This collection of nearly one hundred recipes is presented with elegant yet friendly flair by Laurel Kratochvila, an American-born, boulangerie-trained baker with her own Jewish bakery and bagel shop in Berlin. Each chapter is dedicated to a certain kind of baked product-breads, brioches and enriched doughs, viennoiseries and laminated pastries, tartes and biscuits-and includes foundational recipes and time-honored techniques for dough-shaping, fermentation, seasoning, and fillings. Sprinkled throughout the book are profiles introducing readers to eleven other European bakers who are turning out delicious pastries and breads that reflect the cultural heritage of their home cities of Paris, Warsaw, Copenhagen, Madrid, London, and Lisbon. Recipes such as Baltic rye bread, toasted sesame challah, elderflower maritozzi, honey and fig tropezienne, lamb and fennel sausage rolls, soft pretzels, and spicy ginger caramel shortbreads combine Old World traditions with twenty-first century flavors. Filled with luscious photography, and suitable for bakers at every level of experience, this sophisticated yet accessible guide to home baking is crammed with centuries of European history.

Üldine tooteinfo: New European Baking: 99 Recipes for Breads, Brioches and Pastries

Kauba ID: 12819731
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,03 x 0,2 x 0,27 m, 1,11 kg
Kirjastus: Prestel
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Kõva
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Toit ja jook
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Laurel Kratochvila
Lehekülgede arv: 272
Ilmumisaasta: 2022

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

New European Baking: 99 Recipes for Breads, Brioches and Pastries
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: New European Baking: 99 Recipes for Breads, Brioches and Pastries


Parimad pakkumised müüjalt Bookstore Krisostomos