1

Sourdough Culture: A History of Bread Making from Ancient to Modern Bakers

Täpsustused:
Autor: Eric Pallant
Lehekülgede arv: 320
Ilmumisaasta: 2021
Kauba ID: 15517794
3114
Pakkumised teistelt müüjatelt (1):
5148
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

28. aprillist

000

SmartPosti pakiautomaat

28. aprillist

000

Postkontor

28. aprillist

000

Kuller

28. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

28. aprillist

000

SmartPosti pakiautomaat

28. aprillist

000

Postkontor

28. aprillist

000

Kuller

28. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Pakkumised teistelt müüjatelt
Pro Baltic
5148 6717
  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Sourdough Culture: A History of Bread Making from Ancient to Modern Bakers

"An exploration of the history of sourdough, accompanied by a selection from the author's own favorite recipes"
Sourdough bread fueled the labor that built the Egyptian pyramids. The Roman Empire distributed free sourdough loaves to its citizens to maintain political stability. More recently, amidst the Covid-19 pandemic, sourdough bread baking became a global phenomenon as people contended with being confined to their homes and sought distractions from their fear, uncertainty, and grief. In Sourdough Culture, environmental science professor Eric Pallant shows how throughout history, sourdough bread baking has always been about survival. Sourdough Culture presents the history and rudimentary science of sourdough bread baking from its discovery more than six thousand years ago to its still-recent displacement by the innovation of dough-mixing machines and fast-acting yeast. Pallant traces the tradition of sourdough across continents, from its origins in the Middle East’s Fertile Crescent to Europe and then around the world. Pallant also explains how sourdough fed some of history’s most significant figures, such as Plato, Pliny the Elder, Louis Pasteur, Marie Antoinette, Martin Luther, and Antonie van Leeuwenhoek, and introduces the lesser-known but equally important individuals who relied on sourdough bread for sustenance: ancient Roman bakers, medieval housewives, Gold Rush miners, and the many, many others who have produced daily sourdough bread in anonymity. Each chapter of Sourdough Culture is accompanied by a selection from Pallant’s own favorite recipes, which span millennia and traverse continents, and highlight an array of approaches, traditions, and methods to sourdough bread baking. Sourdough Culture is a rich, informative, engaging read, especially for bakers whether skilled or just beginners. More importantly, it tells the important and dynamic story of the bread that has fed the world.

Üldine tooteinfo: Sourdough Culture: A History of Bread Making from Ancient to Modern Bakers

Kauba ID: 15517794
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,03 x 0,15 x 0,23 m, 0,3 kg
Kirjastus: Surrey Books,U.S.
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Kõva
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Jahust nõud
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Eric Pallant
Lehekülgede arv: 320
Ilmumisaasta: 2021

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Sourdough Culture: A History of Bread Making from Ancient to Modern Bakers
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Sourdough Culture: A History of Bread Making from Ancient to Modern Bakers

Reklaam

Pakkumised teistelt müüjatelt (1)

*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.

Müüja: Pro Baltic 4.3
(902 ostja hinnangud)
-23%

Omniva pakiautomaat

21. aprillist

000
Võimalikud tarneviisid
5148 6717

Parimad pakkumised müüjalt Bookstore Krisostomos