1

Miso, Tempeh, Natto and Other Tasty Ferments: A Step-by-Step Guide to Fermenting Grains and Beans for Umami and Health: A Step-by-Step Guide to Fermenting Grains and Beans

Täpsustused:
Autor: Kirsten K. Shockey
Lehekülgede arv: 396
Ilmumisaasta: 2019
Kauba ID: 13667561
Ainult äpis! Saad kuni 4x rohkem Kaup24-eurosid!*
3425
Pakkumised teistelt müüjatelt (1):
4219
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

16. juunist

000

SmartPosti pakiautomaat

16. juunist

000

Unisend pakiautomaat

16. juunist

000

Postkontor

16. juunist

000

Kuller

16. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

16. juunist

000

SmartPosti pakiautomaat

16. juunist

000

Unisend pakiautomaat

16. juunist

000

Postkontor

16. juunist

000

Kuller

16. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Pakkumised teistelt müüjatelt
EasyShop
4219
  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Miso, Tempeh, Natto and Other Tasty Ferments: A Step-by-Step Guide to Fermenting Grains and Beans for Umami and Health: A Step-by-Step Guide to Fermenting Grains and Beans

Two best-selling fermentation authors present this in-depth handbook in which they explore a whole new realm of probiotic superfoods, expanding the fermenting possibilities for the home kitchen through more than 50 recipes. Original.
Best-selling fermentation authors Kirsten and Christopher Shockey explore a whole new realm of probiotic superfoods with Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments. This in-depth handbook offers accessible, step-by-step techniques for fermenting beans and grains in the home kitchen. The Shockeys expand beyond the basic components of traditionally Asian protein-rich ferments to include not only soybeans and wheat, but also chickpeas, black-eyed peas, lentils, barley, sorghum, millet, quinoa, and oats. Their ferments feature creative combinations such as ancient grains tempeh, hazelnut–cocoa nib tempeh, millet koji, sea island red pea miso, and heirloom cranberry bean miso. Once the ferments are mastered, there are more than 50 additional recipes for using them in condiments, dishes, and desserts including natto polenta, Thai marinated tempeh, and chocolate miso babka. For enthusiasts enthralled by the flavor possibilities and the health benefits of fermenting, this book opens up a new world of possibilities.
Best-selling fermentation authors Kirsten and Christopher Shockey expand the fermenting possibilities for the home kitchen with an in-depth guide to making fermented bean and grain products, including miso, tempeh, natto, and koji.

Üldine tooteinfo: Miso, Tempeh, Natto and Other Tasty Ferments: A Step-by-Step Guide to Fermenting Grains and Beans for Umami and Health: A Step-by-Step Guide to Fermenting Grains and Beans

Kauba ID: 13667561
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,35 x 0,25 x 0,1 m, 0,5 kg
Kirjastus: Storey Publishing LLC
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Pehme
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Põhiroog
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Kirsten K. Shockey
Lehekülgede arv: 396
Ilmumisaasta: 2019

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Miso, Tempeh, Natto and Other Tasty Ferments: A Step-by-Step Guide to Fermenting Grains and Beans for Umami and Health: A Step-by-Step Guide to Fermenting Grains and Beans
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Miso, Tempeh, Natto and Other Tasty Ferments: A Step-by-Step Guide to Fermenting Grains and Beans for Umami and Health: A Step-by-Step Guide to Fermenting Grains and Beans

Pakkumised teistelt müüjatelt (1)

*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.

Omniva pakiautomaat

13. juunist

000
Võimalikud tarneviisid
4219

Parimad pakkumised müüjalt Bookstore Krisostomos