1

WJEC Level 1/2 Vocational Award Hospitality and Catering (Technical Award) Study & Revision Guide - Revised Edition

Täpsustused:
Autor: Anita Tull
Lehekülgede arv: 200
Ilmumisaasta: 2022
Kauba ID: 13521691
2827
Pakkumised teistelt müüjatelt (2):
4399
-
4887
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

14. maist

000

SmartPosti pakiautomaat

14. maist

000

Postkontor

14. maist

000

Kuller

14. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

14. maist

000

SmartPosti pakiautomaat

14. maist

000

Postkontor

14. maist

000

Kuller

14. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Pakkumised teistelt müüjatelt
KATARATA
4399
Pro Baltic
4887 6369
  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: WJEC Level 1/2 Vocational Award Hospitality and Catering (Technical Award) Study & Revision Guide - Revised Edition

This practical Study and Revision Guide has been completely revised and updated to match the new Hospitality and Catering Level 1/2 (Technical Award) specification, for first teaching from September 2022. Written by renowned author Anita Tull, it provides the essential information needed for the exam and will help students develop and apply the skills needed for the Controlled Assessment. The ideal companion to the Student Book! This guide is designed to be used as a textbook for lower-ability students and a study aid and revision guide for higher-ability students. What's new in the 2nd Edition? - Structure and content fully updated to match the new specification precisely. - Completely new assessment sections in line with the new specification. - A new section on How to prepare and make dishes with examples of how different techniques are combined in recipes, together with new activities to help students identify skills and techniques in a range of dishes, helping prepare them for assessment. - Content re-organised under new specification Unit and Topic headings and numbering making it easy for students to follow. - New Specification stems signposting to clearly show students which sections of information they need to 'know'; 'know and understand'; 'be aware of' and 'be able to'. What have we retained from the previous edition? - Condensed version of the required theory presented in a clear and colourful study guide. - Interesting Activities throughout to allow students to consolidate and apply their learning. - Key terms to remind students of the essential terminology needed for assessment. - Accessible design with colourful diagrams, images, tables and charts to support understanding and knowledge recall, making it perfect for lower ability students. - In Unit 1, end of section 'Knowledge check' and Practice exam questions enable students to test themselves and provide plenty of practice for the assessment. - Unit 2 helps support students in applying the knowledge learned from Unit 1 and prepare for the Controlled Assessment, providing guidance for presenting evidence together with example answers and assessor commentary. - When used in conjunction with our bestselling Student Book, students will have an unrivalled suite of resources to help them excel with their study of Hospitality and Catering.

Üldine tooteinfo: WJEC Level 1/2 Vocational Award Hospitality and Catering (Technical Award) Study & Revision Guide - Revised Edition

Kauba ID: 13521691
Kategooria: Noortekirjandus
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,3 x 0,1 m, 0,65 kg
Kirjastus: Illuminate Publishing
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Pehme
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Pole täpsustatud, Raamatud teismelistele ja noortele
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Anita Tull
Lehekülgede arv: 200
Ilmumisaasta: 2022

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

WJEC Level 1/2 Vocational Award Hospitality and Catering (Technical Award) Study & Revision Guide - Revised Edition
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: WJEC Level 1/2 Vocational Award Hospitality and Catering (Technical Award) Study & Revision Guide - Revised Edition

Pakkumised teistelt müüjatelt (2)

*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.

Müüja: KATARATA 4.6
(2122 ostja hinnangud)

Omniva pakiautomaat

7. maist

000
Võimalikud tarneviisid
4399
Müüja: Pro Baltic 4.3
(927 ostja hinnangud)
-23%

Omniva pakiautomaat

7. maist

000
Võimalikud tarneviisid
4887 6369

Parimad pakkumised müüjalt Bookstore Krisostomos