Autor: | Whitney Stewart, Christiane Engel |
Lehekülgede arv: | 40 |
Ilmumisaasta: | 2023 |
Kauba ID: | 16729924 |
DID YOU KNOW? Some of the most popular dishes in the United States today originated in other countries. Maize (corn) is at the heart of Mexican cuisine. France produces over five hundred types of cheese. Pizza started out as a flat disc of bread roasted on stone. Chinese food can be traced back to the country's eight great cooking traditions. It's a big, tasty world out there-and this book takes kids on a tour through the cuisines of fourteen countries, complete with a recipe for each one! Praise for What's on Your Plate "A delectable way to highlight diversity." -Booklist "Inspire young foodies with this title." -School Library Journal "Engel's presentation is lively and welcoming." -Publishers Weekly
Kauba ID: | 16729924 |
Kategooria: | Noortekirjandus |
Tootepakendite arv: | 1 tk. |
Paki suurus ja kaal (1): | 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg |
Kirjastus: | Sterling Publishing Co Inc |
Raamatu keel: | Inglise keel |
Kaane tüüp: | Pehme |
Tüüp: | Raamatud teismelistele ja noortele |
Raamat väljavõttega: | Ei |
Autor: | Whitney Stewart, Christiane Engel |
Lehekülgede arv: | 40 |
Ilmumisaasta: | 2023 |
Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.