1

Theory of Hospitality and Catering, 14th Edition

Täpsustused:
Autor: David Foskett, Patricia Paskins, Andrew Pennington, Neil Rippington
Lehekülgede arv: 424
Ilmumisaasta: 2021
Kauba ID: 12630111
  • Täishind
  • Maksa osade kaupa 785 x 9 kuus
5938
5938
785 / kuus
või
3 1980
Ilma lisatasudeta
Pakkumised teistelt müüjatelt (2):
8199
-
9095
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

22. maist

000

SmartPosti pakiautomaat

22. maist

000

Postkontor

22. maist

000

Kuller

22. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

22. maist

000

SmartPosti pakiautomaat

22. maist

000

Postkontor

22. maist

000

Kuller

22. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Pakkumised teistelt müüjatelt
KATARATA
8199
Pro Baltic
9095 11829
  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Theory of Hospitality and Catering, 14th Edition

Prepare students for assessment and further professional development with a wealth of contemporary case studies from around the world, referencing key trends. * Discover how to integrate sustainability and environmental improvements into kitchens and eating spaces, helping to increase energy conservation and boost your green credentials. * Harness the power social media and e-marketing to proactively grow your business, online visibility and engagement. * Ensure best practice is followed where food allergies and intolerances are concerned, so you can be confident you are providing a safe experience for all customers. * Develop your understanding of nutrition and culinary medicine with a unique contribution from Elaine Macaninch, a director of Culinary Medicine UK and the co-founder of the Education and Research in Medical Nutrition Network (ERimNN) * Plan for commercial success with clear coverage of financial aspects of food and beverage management, personal development and people management skills.

Üldine tooteinfo: Theory of Hospitality and Catering, 14th Edition

Kauba ID: 12630111
Kategooria: Noortekirjandus
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Kirjastus: Hodder Education
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Pole täpsustatud
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Pole täpsustatud
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: David Foskett, Patricia Paskins, Andrew Pennington, Neil Rippington
Lehekülgede arv: 424
Ilmumisaasta: 2021

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Theory of Hospitality and Catering, 14th Edition
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Theory of Hospitality and Catering, 14th Edition

Pakkumised teistelt müüjatelt (2)

*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.

Müüja: KATARATA 4.6
(2131 ostja hinnangud)

Omniva pakiautomaat

14. maist

000
Võimalikud tarneviisid
8199
Müüja: Pro Baltic 4.3
(930 ostja hinnangud)
-23%

Omniva pakiautomaat

14. maist

000
Võimalikud tarneviisid
9095 11829

Parimad pakkumised müüjalt Bookstore Krisostomos