1

Practical Cookery for the Level 2 Professional Cookery Diploma, 3rd edition

Täpsustused:
Autor: David Foskett, Gary Farrelly, Ketharanathan Vasanthan, Neil Rippington, Ben Christopherson, Patricia Paskins, Steve Thorpe
Lehekülgede arv: 624
Ilmumisaasta: 2022
Kauba ID: 19902733
  • Täishind
  • Maksa osade kaupa 767 x 9 kuus
5797
5797
767 / kuus
või
3 1933
Ilma lisatasudeta
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

22. maist

000

SmartPosti pakiautomaat

22. maist

000

Postkontor

22. maist

000

Kuller

22. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

22. maist

000

SmartPosti pakiautomaat

22. maist

000

Postkontor

22. maist

000

Kuller

22. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Practical Cookery for the Level 2 Professional Cookery Diploma, 3rd edition

Master culinary skills and prepare for assessment with the book which professional chefs have relied on for over 50 years to match the qualification and support their training and careers. With 460 recipes covering both classic dishes and the latest methods used in real, Michelin-starred kitchens, this book is structured exactly around the units and requirements of the Level 2 Professional Cookery Diploma (VRQ) to make perfecting culinary techniques, meeting the qualification requirements and preparing for assessments easier than ever before. - Break down key techniques with 50 step-by-step photo sequences - Hone your presentation skills with photos of each recipe - Test your understanding with questions at the end of each unit - Prepare for assignments, written tests and synoptic assessments with the new assessment section - Access professional demonstration videos with links throughout the book

Üldine tooteinfo: Practical Cookery for the Level 2 Professional Cookery Diploma, 3rd edition

Kauba ID: 19902733
Kategooria: Noortekirjandus
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,02 x 0,2 x 0,13 m, 0,28 kg
Kirjastus: Hodder Education
Raamatu keel: Inglise keel
Tüüp: Raamatud teismelistele ja noortele
Autor: David Foskett, Gary Farrelly, Ketharanathan Vasanthan, Neil Rippington, Ben Christopherson, Patricia Paskins, Steve Thorpe
Lehekülgede arv: 624
Ilmumisaasta: 2022

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Practical Cookery for the Level 2 Professional Cookery Diploma, 3rd edition
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Practical Cookery for the Level 2 Professional Cookery Diploma, 3rd edition


Parimad pakkumised müüjalt Bookstore Krisostomos