Autor: | Helen Buckland |
Lehekülgede arv: | 120 |
Ilmumisaasta: | 2017 |
Kauba ID: | 15205684 |
Exam Board: WJEC Level: GCSE Subject: Food Preparation First Teaching: September 2016 First Exam: Summer 2018 Unlock your full potential with this revision guide that will guide you through the content and skills you need to succeed in the WJEC GCSE Food Preparation and Nutrition exam. - Plan your own revision and focus on the areas you need to revise with key fact summaries and revision activities for every topic - Use the exam tips to clarify key points and avoid making typical mistakes - Test yourself with end-of-topic questions and answers and tick off each topic as you complete it - Get ready for the exam with tips on approaching the paper, and sample exam questions with model answers and commentary
Kauba ID: | 15205684 |
Kategooria: | Noortekirjandus |
Tootepakendite arv: | 1 tk. |
Paki suurus ja kaal (1): | 0,4 x 0,3 x 0,1 m, 0,65 kg |
Kirjastus: | Hodder Education |
Raamatu keel: | Inglise keel |
Kaane tüüp: | Pehme |
Vorming: | Traditsiooniline raamat |
Tüüp: | Pole täpsustatud, Raamatud teismelistele ja noortele |
Raamat väljavõttega: | Ei |
Autor: | Helen Buckland |
Lehekülgede arv: | 120 |
Ilmumisaasta: | 2017 |
Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.
*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.