Autor: | Barbara Dinicoli, Meryl Simpson, Val Fehners |
Lehekülgede arv: | 96 |
Ilmumisaasta: | 2012 |
Kauba ID: | 12459657 |
With My Revision Notes for OCR GCSE Design and Technology: Food Technology you can: - Take control of your revision: plan and focus on the areas you need to revise with content summaries and commentary from authors Val Fehners, Barbara DiNicoli and Meryl Simpson - Show you fully understand key topics by using specific examples to add depth to your knowledge of food technology - Apply food technology terms accurately with the help of definitions and key words on all topics - Improve your skills to tackle specific exam questions with self-testing and exam-style questions and answers
Kauba ID: | 12459657 |
Kategooria: | Noortekirjandus |
Tootepakendite arv: | 1 tk. |
Paki suurus ja kaal (1): | 0,4 x 0,3 x 0,1 m, 0,65 kg |
Kirjastus: | Hodder Education |
Raamatu keel: | Inglise keel |
Kaane tüüp: | Pole täpsustatud |
Tüüp: | Raamatud teismelistele ja noortele |
Raamat väljavõttega: | Ei |
Autor: | Barbara Dinicoli, Meryl Simpson, Val Fehners |
Lehekülgede arv: | 96 |
Ilmumisaasta: | 2012 |
Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.