Autor: | Collins GCSE, Fiona Balding, Kath Callaghan, Suzanne Gray, Barbara Monks, Barbara Rathmill, Louise T Davies |
Lehekülgede arv: | 80 |
Ilmumisaasta: | 2022 |
Kauba ID: | 12854066 |
Exam Board: AQA Level: GCSE 9-1 Subject: Food preparation and nutrition Suitable for the 2023 exams Targeted practice questions covering the GCSE grade 9-1 curriculum This Collins AQA Food Preparation & Nutrition GCSE 9-1 Workbook contains topic-based questions as well as a full practice paper and answers, with lots of realistic practice opportunities. With a workbook and practice exam paper in one book, it contains plenty of practice opportunities to ensure the best results. For even more practice QR codes link directly from the topics in the workbook to online worked solution videos. Includes: * selection of questions covering each topic * topic-by-topic practice * complete exam-style paper * online video solutions for every topic
Kauba ID: | 12854066 |
Kategooria: | Noortekirjandus |
Tootepakendite arv: | 1 tk. |
Paki suurus ja kaal (1): | 0,4 x 0,3 x 0,1 m, 0,65 kg |
Kirjastus: | HarperCollins Publishers |
Raamatu keel: | Inglise keel |
Kaane tüüp: | Pole täpsustatud |
Vorming: | Traditsiooniline raamat |
Tüüp: | Raamatud teismelistele ja noortele |
Raamat väljavõttega: | Ei |
Autor: | Collins GCSE, Fiona Balding, Kath Callaghan, Suzanne Gray, Barbara Monks, Barbara Rathmill, Louise T Davies |
Lehekülgede arv: | 80 |
Ilmumisaasta: | 2022 |
Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.