Autor: | Sam Jones, Daniel Vaughn |
Lehekülgede arv: | 208 |
Ilmumisaasta: | 2019 |
Kauba ID: | 17766649 |
The definitive guide to one of the most iconic barbecue traditions Carolina-style chopped pork from the third generation pitmaster of Sam Jones BBQ and the legendary Skylight Inn, featuring more than 20 family recipes for large-batch barbecue, sides, and desserts. In the world of barbecue, Carolina-style pork is among the most delicious and obsessed-over slow-cooked meats. Yet no one has told the definitive story of North Carolina barbecue until now. In Whole Hog BBQ, Sam Jones and Daniel Vaughn recount the history of the Skylight Inn, which opened in 1947, and share step-by-step instructions for cooking a whole hog at home from constructing a pit from concrete blocks to instructions for building a burn barrel along with two dozen classic family recipes including cornbread, coleslaw, spare ribs, smoked turkey, country-style steak, the signature burger, and biscuit pudding.
Kauba ID: | 17766649 |
Kategooria: | Retseptiraamatud |
Tootepakendite arv: | 1 tk. |
Paki suurus ja kaal (1): | 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg |
Kirjastus: | Ten Speed Press |
Raamatu keel: | Inglise keel |
Tüüp: | Toit ja jook |
Autor: | Sam Jones, Daniel Vaughn |
Lehekülgede arv: | 208 |
Ilmumisaasta: | 2019 |
Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.