1

Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making

Täpsustused:
Autor: Philip Hasheider
Lehekülgede arv: 224
Ilmumisaasta: 2019
Kauba ID: 12812956
2979
Pakkumised teistelt müüjatelt (2):
3681
-
4194
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

8. maist

000

SmartPosti pakiautomaat

8. maist

000

Postkontor

8. maist

000

Kuller

8. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

8. maist

000

SmartPosti pakiautomaat

8. maist

000

Postkontor

8. maist

000

Kuller

8. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Pakkumised teistelt müüjatelt
EasyShop
3681
Minced
4194
  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making

Trust The Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making to ensure you get the most out of your beef, pork, venison, lamb, poultry, and goat. Absolutely everything you need to know about how to dress and preserve meat is right here. From slaughtering, to processing, to preserving in ways like smoking, salting, and making jerky, author Philip Hasheider teaches it all in step-by-step instructions and illustrations, which guide you through the entire process: how to properly secure the animal and then safely and humanely transforming the meat into future meals for your family. Along the way, you&;ll learn about different cuts of meat and learn how to process them into different products, like sausages and jerky. With The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making, you will quickly learn: How to make the best primal and retail cuts from an animal How to field dress the most popular wild game Why cleanliness and sanitation are of prime importance for home processing What tools, equipment, and supplies are needed for home butchering How to safely handle live animals before slaughter mportant safety practices to avoid injuries About the changes meat goes through during processing Why temperature and time are important factors in meat processing How to properly dispose of unwanted parts The details of animal anatomy The best meals are the ones you make yourself, why not extend this sentiment all the way to the meat itself?

Üldine tooteinfo: Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making

Kauba ID: 12812956
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,03 x 0,18 x 0,23 m, 0,3 kg
Kirjastus: Harvard Common Press,U.S.
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Pehme
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Täpsustamata
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Philip Hasheider
Lehekülgede arv: 224
Ilmumisaasta: 2019

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making

Pakkumised teistelt müüjatelt (2)

*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.

Müüja: EasyShop 4.4
(945 ostja hinnangud)

Omniva pakiautomaat

28. aprillist

000
Võimalikud tarneviisid
3681
Müüja: Minced 4.3
(1025 ostja hinnangud)

Omniva pakiautomaat

7. maist

000
Võimalikud tarneviisid
4194

Parimad pakkumised müüjalt Bookstore Krisostomos