1

The Food and Cooking of Estonia, Latvia and Lithuania: Traditions - Ingredients - Tastes - Techniques

Täpsustused:
Autor: Silvena Johen
Lehekülgede arv: 128
Ilmumisaasta: 2009
Kauba ID: 20101263
2439
Pakkumised teistelt müüjatelt (1):
3093
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

30. aprillist

000

SmartPosti pakiautomaat

30. aprillist

000

Postkontor

30. aprillist

000

Kuller

30. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

30. aprillist

000

SmartPosti pakiautomaat

30. aprillist

000

Postkontor

30. aprillist

000

Kuller

30. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Pakkumised teistelt müüjatelt
EasyShop
3093
  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Toote kirjeldus: The Food and Cooking of Estonia, Latvia and Lithuania: Traditions - Ingredients - Tastes - Techniques

In this new book, over 60 delicious recipes are divided into chapters on Soups; Appetizers, Dumplings and Side Dishes; Fish and Shellfish; Meat Dishes; and Desserts. The many delectable dishes include Zeppelins (the famous Lithuanian dumplings) with crispy bacon and sour cream, or Latvian Pork and Veal Patties with Sour Cream and Mustard Sauce (kurzemes). For a sweeter appeal, try the Estonian Apple and Almond Cheesecake or Baltic Rye, Poppy Seed and Honey Cookies. The carefully compiled selection by Baltic specialist Silvena Johen Lauta conveys the eating traditions of Estonia, Latvia and Lithuania. Supported with over 300 specially commissioned photographs, the reader can absorb the diverse influences and relish the rustic tastes of these three little-known cuisines.

Üldine tooteinfo: The Food and Cooking of Estonia, Latvia and Lithuania: Traditions - Ingredients - Tastes - Techniques

Kauba ID: 20101263
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,02 x 0,2 x 0,13 m, 0,28 kg
Kirjastus: Anness Publishing
Raamatu keel: Inglise keel
Tüüp: Toit ja jook
Autor: Silvena Johen
Lehekülgede arv: 128
Ilmumisaasta: 2009

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

The Food and Cooking of Estonia, Latvia and Lithuania: Traditions - Ingredients - Tastes - Techniques
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Pakkumised teistelt müüjatelt (1)

*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.

Müüja: EasyShop 4.4
(913 ostja hinnangud)

Omniva pakiautomaat

22. aprillist

000
Võimalikud tarneviisid
3093