Autor: | Ramin Ganeshram, Molly O'Neill |
Lehekülgede arv: | 288 |
Ilmumisaasta: | 2018 |
Kauba ID: | 16872144 |
" the first cookbook that teaches the home cooking of these islands in clear, concise recipes." Molly O'Neill Inspired by memories of her father and her own experiences on the islands, Ramin Ganeshram introduces readers to the cuisine of Trinidad & Tobago, where African, Indian, Chinese, Syrian and British culinary influences come together in a unique blend. This new full color edition has been completely revised and updated with numerous color photos, over a dozen new recipes, and a fresh, user-friendly designed. Interspersed among the 170 recipes are cultural and travel notes that give readers a true taste of Trinidad's rich, fascinating history. Sample recipes: Accras Doubles Meat Patties Shark & Bake Tamarind Fish Mango Curry Paratha Roti Black Cake Guava Jam.
Kauba ID: | 16872144 |
Kategooria: | Retseptiraamatud |
Tootepakendite arv: | 1 tk. |
Paki suurus ja kaal (1): | 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg |
Kirjastus: | Hippocrene Books Inc.,U.S. |
Raamatu keel: | Inglise keel |
Tüüp: | Toit ja jook |
Autor: | Ramin Ganeshram, Molly O'Neill |
Lehekülgede arv: | 288 |
Ilmumisaasta: | 2018 |
Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.