1

Sous Vide: Better Home Cooking

Täpsustused:
Autor: Hugh Acheson
Lehekülgede arv: 288
Ilmumisaasta: 2019
Kauba ID: 19568988
3955
Pakkumised teistelt müüjatelt (1):
6825
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

27. märtsist

000

Smartpost pakiautomaat

27. märtsist

000

Postkontor

27. märtsist

000

Kuller

27. märtsist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

27. märtsist

000

Smartpost pakiautomaat

27. märtsist

000

Postkontor

27. märtsist

000

Kuller

27. märtsist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Pakkumised teistelt müüjatelt
Pro Baltic
6825 8922
  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Sous Vide: Better Home Cooking

Just as Hugh Acheson brought a chef's mind to the slow cooker in The Chef and the Slow Cooker, so he brings a home cook's perspective to sous vide, with 90 recipes that demystify the technology for readers and unlock all of its potential.Whether he’s working with fire and a pan, your grandpa’s slow cooker, or a cutting-edge sous vide setup, Hugh Acheson wants to make your cooking life easier, more fun, and more delicious. And while cooking sous vide—a method where food is sealed in plastic bags or glass jars, then cooked in a precise, temperature-controlled water bath—used to be for chefs in high-end restaurants, Hugh is here to help home cooks bring this rather friendly piece of technology into their kitchens.The beauty of sous vide is its ease and consistency—it can cook a steak medium-rare, or a piece of fish to tender, just-doneness every single time . . . and hold it there until you're ready to eat, whether dinner is in ten minutes or eight hours away. But to unlock the method’s creative secrets, Hugh shows you how to get the best sear on that steak after it comes out of the bath, demonstrates which dishes play best with extra-long, extra-slow cooking, and opens up the whole world of vegetables to a technology most known for cooking meat and fish.Advance praise for Sous Vide“High-end cooking comes to the home kitchen in this fun, clear approach to a gourmet technique. . . . (Hugh] Acheson writes with such charm that he can make warm water interesting.”—Publishers Weekly

Üldine tooteinfo: Sous Vide: Better Home Cooking

Kauba ID: 19568988
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,03 x 0,19 x 0,25 m, 0,57 kg
Kirjastus: Random House USA Inc
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Täpsustamata
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Täpsustamata
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Hugh Acheson
Lehekülgede arv: 288
Ilmumisaasta: 2019

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Sous Vide: Better Home Cooking
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Sous Vide: Better Home Cooking

Reklaam

Pakkumised teistelt müüjatelt (1)

*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.

Müüja: Pro Baltic 4.3
(855 ostja hinnangud)
-23%

Omniva pakiautomaat

21. märtsist

000
Võimalikud tarneviisid
6825 8922

Parimad pakkumised müüjalt Bookstore Krisostomos