1

Science in the Kitchen and the Art of Eating Well

Täpsustused:
Autor: Pellegrino Artusi, Murtha Baca, Luigi Ballerini
Lehekülgede arv: 653
Ilmumisaasta: 2003
Kauba ID: 22176868
  • Täishind
  • Maksa osade kaupa 800 x 60 kuus
21166
21166
800 / kuus
või
3 7056
Ilma lisatasudeta
Müüja: EasyShop 4.4
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

29. aprillist

000

SmartPosti pakiautomaat

29. aprillist

000

Postkontor

29. aprillist

000

Kuller

29. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

29. aprillist

000

SmartPosti pakiautomaat

29. aprillist

000

Postkontor

29. aprillist

000

Kuller

29. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Müüja: EasyShop 4.4

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Science in the Kitchen and the Art of Eating Well

Artusi?s masterpiece is not merely a popular cookbook; it is a landmark work in Italian culture.
First published in 1891, Pellegrino Artusi's La scienza in cucina e l'arte di mangier bene has come to be recognized as the most significant Italian cookbook of modern times. It was reprinted thirteen times and had sold more than 52,000 copies in the years before Artusi's death in 1910, with the number of recipes growing from 475 to 790. And while this figure has not changed, the book has consistently remained in print.Although Artusi was himself of the upper classes and it was doubtful he had ever touched a kitchen utensil or lit a fire under a pot, he wrote the book not for professional chefs, as was the nineteenth-century custom, but for middle-class family cooks: housewives and their domestic helpers. His tone is that of a friendly advisor - humorous and nonchalant. He indulges in witty anecdotes about many of the recipes, describing his experiences and the historical relevance of particular dishes.Artusi's masterpiece is not merely a popular cookbook; it is a landmark work in Italian culture. This English edition (first published by Marsilio Publishers in 1997) features a delightful introduction by Luigi Ballerini that traces the fascinating history of the book and explains its importance in the context of Italian history and politics. The illustrations are by the noted Italian artist Giuliano Della Casa.

Üldine tooteinfo: Science in the Kitchen and the Art of Eating Well

Kauba ID: 22176868
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Kirjastus: University of Toronto Press
Raamatu keel: Inglise keel
Tüüp: Toit ja jook
Autor: Pellegrino Artusi, Murtha Baca, Luigi Ballerini
Lehekülgede arv: 653
Ilmumisaasta: 2003

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Science in the Kitchen and the Art of Eating Well
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Science in the Kitchen and the Art of Eating Well


Parimad pakkumised müüjalt EasyShop