1

Salt Smoke Time: Homesteading and Heritage Techniques for the Modern Kitchen

Täpsustused:
Autor: Will Horowitz, Marisa Dobson, Julie Horowitz
Lehekülgede arv: 320
Ilmumisaasta: 2019
Kauba ID: 15506644
2485
Pakkumised teistelt müüjatelt (1):
4627
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

14. maist

000

SmartPosti pakiautomaat

14. maist

000

Postkontor

14. maist

000

Kuller

14. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

14. maist

000

SmartPosti pakiautomaat

14. maist

000

Postkontor

14. maist

000

Kuller

14. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Pakkumised teistelt müüjatelt
EasyShop
4627
  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Salt Smoke Time: Homesteading and Heritage Techniques for the Modern Kitchen

A celebrated young chef hailed by the New York Times as a "fearless explorer," brings time-tested heritage techniques to the modern home kitchen.Executive chef and owner of New York City’s highly acclaimed Ducks Eatery and Harry & Ida’s, Will Horowitz is also an avid forager, fisherman, and naturalist. In Salt, Smoke, and Time, he explores ideas of self-reliance, sustainability, and seasonality, illuminating our connection to the natural world and the importance of preserving American stories and food traditions. Drawing from the recipes and methods handed down by our ancestors, Horowitz teaches today’s home cooks a variety of invaluable techniques, including curing & brining, cold smoking, canning, pickling, and dehydration. He provides an in-depth understanding of milk products, fishing, trapping seafood, hunting, butchering meat, cooking whole animals, foraging, and harvesting, and even offers tips on wild medicine. Horowitz takes traditional foods that have been enjoyed for generations and turns them into fresh new dishes. With Salt, Smoke, and Time, you’ll learn how to make his signature Jerky and a host of other sensational recipes, including Smoked Tomato and Black Cardamom Jam, Fermented Corn on the Cob with Duck Liver Butter, North Fork Clam Bake, Preserved Duck Breast & Mussels with Blood Orange, and Will’s Smoked Beef Brisket. Complete with step-by-step line drawings inspired by vintage Boy Scout and Field Guides and illustrated with beautiful rustic photos, Salt, Smoke, and Time is both a nostalgic study of our roots, and a handy guide for rediscovering self-reliance and independence in our contemporary lives.

Üldine tooteinfo: Salt Smoke Time: Homesteading and Heritage Techniques for the Modern Kitchen

Kauba ID: 15506644
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Kirjastus: HarperCollins Publishers Inc
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Kõva
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Põhiroog
Raamat väljavõttega: Jah
Autor: Will Horowitz, Marisa Dobson, Julie Horowitz
Lehekülgede arv: 320
Ilmumisaasta: 2019

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Salt Smoke Time: Homesteading and Heritage Techniques for the Modern Kitchen
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Salt Smoke Time: Homesteading and Heritage Techniques for the Modern Kitchen

Pakkumised teistelt müüjatelt (1)

*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.

Müüja: EasyShop 4.4
(968 ostja hinnangud)

Omniva pakiautomaat

6. maist

000
Võimalikud tarneviisid
4627

Parimad pakkumised müüjalt Bookstore Krisostomos